• Informatie

• Feedback

HP Business pc's - Einde ondersteuning HP BIOS Configuration Utility (juni 2022)

HP zal het HP BIOS Configuration Utility (HP BCU) in juni 2022 niet langer ondersteunen. Er is geen vervanging gepland. U kunt f10 nog steeds gebruiken om het BIOS te openen.

Gebruik de HP Client Management Script Library wijzigingen in het HP BIOS. Voor meer informatie over de HP Client Management Script Library gaat u naar https://developers.hp.com/hp-client-management/doc/client-management-script-library.

Wat verandert er?

HP BCU zal komen te vervallen en zal niet meer langer worden ondersteund op commerciële desktops en notebooks, waaronder HP Healthcare Edition pc's, Education E-edition producten, workstations en RPOS-platforms.

De HP BIOS Configuration Utility zal worden verwijderd uit de productinformatie en van webpagina's.

Kan ik het HP BIOS Configuration Utility blijven gebruiken?

Ja, HP BCU blijft werken voor oudere producten die voor april 2022 op de markt worden gebracht. HP BIOS Configuration Utility zal niet worden getest met nieuwe producten die na maart 2022 op de markt zijn gebracht.