• Informatie

• Feedback

Onverwachte fout tijdens HP Easy Start-printerinstallatie (Windows)

Tijdens het gebruik van HP Easy Start om de printer in Windows te installeren, wordt het bericht Er is een onverwachte fout opgetreden en de printerinstallatie kan nu niet worden voltooid weergegeven nadat is geprobeerd verbinding te maken met een Wi-Fi-netwerk.

Voorbeeld van het bericht Er is een onverwachte fout opgetreden en de printerinstallatie kan nu niet worden voltooid in HP Easy Start

Als tijdelijke oplossing gebruikt u de HP Smart-app om verbinding te maken en de printer in te stellen.

1. Klik in Windows op Installatie afsluiten om HP Easy Start te sluiten en download vervolgens de HP Smart-app.

Opmerking:

Verbreek de verbinding met een Virtual Private Network (VPN) voordat u het downloadt.

• Windows (behalve Windows 7): Ga op uw computer naar HP Smart - Microsoft Store (Engelstalig) om de app te downloaden.

• Windows 7: Ga op een Android- of iOS-apparaat naar 123.hp.com om de app te downloaden.

2. Open de HP Smart-app en meld u aan of creëer een HP Smart-account. Er is een account vereist voor toegang tot alle printerfuncties.

3. Klik in het beginscherm op Printer toevoegen of het plusteken en wacht totdat de app uw printer heeft gevonden.

• Windows (behalve Windows 7): Als de app de printer vindt, selecteert u deze en volgt u de aanwijzingen om de installatie te voltooien. De printer is nu klaar voor gebruik.

• Windows 7: Als de app de printer vindt, selecteert u deze en voltooit u de printerinstallatie op uw mobiele apparaat. Open HP Easy Start opnieuw op uw computer om de printerinstallatie in Windows te voltooien.

• Alle Windows-versies: Als uw printer niet wordt gevonden, gaat u verder met de volgende stappen.

4. Wifi-installatiemodus herstellen.

• De meeste printers met een aanraakscherm of menu: Selecteer in het menu Draadloos of Installatie de optie Netwerkinstallatie of Instellingen, en selecteer vervolgens Netwerkinstellingen herstellen.

• Printers zonder aanraakscherm of menu: Ga naar De wifi-installatiemodus op uw HP printer herstellen om standaardinstellingen te herstellen door op de knoppen op uw printer te drukken.

5. Gebruik de HP Smart-app binnen 2 uur om de printer in te stellen.

6. Open HP Easy Start opnieuw op uw computer en stel de printer in voor Windows 7.

De printer is nu klaar voor gebruik. Ga voor meer informatie over het gebruik van de HP Smart-app naar HP printerinstallatie (HP Smart-app).