HP printers - Windows-versies worden niet meer ondersteund door HP software en stuurprogramma's

Wanneer Microsoft de softwareondersteuning voor een Windows-versie beëindigt, levert HP geen software- en stuurprogramma-updates meer. HP raadt aan uw computer bij te werken naar de nieuwste versie van Windows voordat u de nieuwste printerstuurprogramma’s van HP probeert te installeren. Raadpleeg de volgende tabel voor meer informatie.

Informatie over het einde van de ondersteuning

Windows-versie

Beëindigen van de ondersteuning

Details

Windows Server 2012

Windows Server 2012 R2

10 oktober 2023

Software en stuurprogramma’s worden niet ondersteund of geleverd voor HP printers die zijn uitgebracht na 10 oktober 2023.

Opmerking:

Software en stuurprogramma’s worden geleverd en ondersteund voor HP printers die vóór 10 oktober 2023 zijn uitgebracht.

Windows Server 2008

Windows Server 2008 R2

14 januari 2020

10 januari 2023 (ESU)

Software en stuurprogramma’s worden niet ondersteund of geleverd voor HP printers die zijn uitgebracht na 1 november 2022.

Bestaande software en stuurprogramma’s worden niet bijgewerkt of ondersteund voor HP printers die vóór 1 november 2022 zijn uitgebracht.

Windows 8.1

10 januari 2023

Windows 8

12 januari 2016

Windows 7

14 januari 2020

10 januari 2023 (ESU)

• Voor de meeste HP printers gaat u naar 123.hp.com voor het downloaden van de HP Smart-app (op bureaublad of mobiel) of naar de nieuwste stuurprogramma's.

• Ga voor HP Enterprise en Managed printers naar HP Software- en stuurprogrammadownloads om de nieuwste stuurprogramma's te downloaden.