• Feedback

HP printers - De app HP AiO Remote is verwijderd uit de Microsoft Store (Windows)

Vanaf 4 april 2022 is de printerapp HP AiO Remote niet meer beschikbaar in de Microsoft Store. HP zal geen nieuwe app-updates uitbrengen.

Voorbeeld van het logo van HP AiO Remote

Als de app HP AiO Remote nog is geïnstalleerd, kunt u deze blijven gebruiken om documenten en foto's af te drukken, de printerstatus te controleren, printeronderhoud uit te voeren, printerbenodigdheden te bestellen en hulp te krijgen van HP Klantenondersteuning.

Ga naar 123.hp.com om de meest recente printerstuurprogramma's en software te downloaden.

Ga naar Mobiele afdrukoplossingen voor HP printers voor meer informatie over de mobiele afdrukopties.