• Informatie

• Feedback

HP Chromebase 21,5-inch All-in-One desktop - Het Bluetooth-toetsenbord en -muis koppelen

De HP Chromebase 21,5-inch All-in-One desktop bevat een Bluetooth-toetsenbord en -muis. Gebruik de volgende procedures om het Bluetooth-toetsenbord en -muis voor de eerste keer met de computer te koppelen.

De batterijen in het toetsenbord plaatsen

Plaats twee batterijen in het toetsenbord.

1. Zoek de batterijklep aan de onderzijde van het toetsenbord.

2. Schuif de batterijklep naar links en open het batterijvak.

3. Plaats de twee batterijen in het toetsenbord en schuif de batterijklep naar rechts om deze te sluiten.

De batterijen van de muis plaatsen

Plaats twee batterijen in de muis.

1. Til de klep op aan de onderkant van de muis.

2. Plaats twee batterijen in de muis.

3. Lijn de vergrendelingen op de klep van de muis uit met de muis en sluit de klep vervolgens.

Het toetsenbord en de muis met de computer koppelen

Kies een van de onderstaande procedures die voor u van toepassing is.