HP LaserJet Enterprise, HP PageWide Enterprise - De instellingen voor beheer van de laden configureren

Informatie over het configureren van de instellingen voor beheer van de laden in de EWS.

Inleiding

U kunt de geïntegreerde webserver (EWS) van HP gebruiken om de lade-instellingen voor de printer te beheren. Naast de instellingen voor het papierformaat en de papiersoort voor specifieke laden, kunt u ook de algemene lade-instellingen voor functies zoals Alternatieve briefhoofdmodus, dubbelzijdig afdrukken en prompts beheren.

Stap één: De lade-instellingen configureren

Gebruik de volgende stappen om de instellingen voor de papierlade(n) te configureren.

1. Klik op het tabblad Copy/Print (Kopiëren/afdrukken) of Print (Afdrukken).

2. Open het menu Manage Trays (Laden beheren).

3. Wijzig de instellingen voor de lade(n).

• Voer de volgende procedure uit om het papierformaat en de papiersoort voor een lade in te stellen:

1. Klik in het gebied Trays (Laden) op de koppeling Modify (Wijzigen) naast de naam van de lade.

2. Als u het standaardpapierformaat wilt wijzigen, selecteert u een papierformaat in de vervolgkeuzelijst Size (Formaat).

3. Als u de standaardpapiersoort wilt wijzigen, selecteer u de papiersoort in de vervolgkeuzelijst Type (Soort).

4. Klik op OK om terug te keren naar de hoofdpagina voor het beheren van laden.

• Voer de volgende procedure uit om de algemene lade-instellingen te wijzigen:

• Open de vervolgkeuzelijst voor de desbetreffende functie in het gebied General Tray Settings (Algemene lade-instellingen).

• Selecteer de desbetreffende instelling.

4. Klik op Apply (Toepassen) om de instellingen op te slaan.

Stap twee: De laden vullen

Plaats als volgt papier in de laden.

Opmerking:

Als u storingen wilt voorkomen, mag u tijdens het afdrukken nooit papier toevoegen aan of verwijderen uit lade 1.

Opmerking:

Op elke lade bevinden zich labels met daarop instructies voor het plaatsen van papier. Als u het formaat of soort papier wijzigt dat in de lade is geplaatst, moet u de lade configureren voor het nieuwe formaat of de nieuwe papiersoort.

Lade 1 vullen

Gebruik de volgende stappen om papier in lade 1 te plaatsen.

1. Open lade 1.

2. Klap het verlengstuk van de lade uit om het papier te ondersteunen en stel de zijgeleiders in op de juiste breedte.

3. Plaats papier in de lade.

4. Zorg ervoor dat de stapel onder de lipjes op de geleiders past en niet boven de indicatoren voor het papierniveau uitkomt.

5. Stel de zijgeleiders zo in dat deze het papier licht raken maar dat het hierdoor niet buigt.

Lade 2 en de optionele invoerladen voor 500 vel vullen

Gebruik de volgende stappen om papier in lade 2 en optionele laden te plaatsen.

1. Open de lade.

Opmerking:

Open de lade niet terwijl deze in gebruik is.

2. Stel de geleiders voor de papierbreedte en -lengte in door de vergrendeling van elk van de geleiders in te drukken en de geleiders op te schuiven tot het formaat van het papier dat u gebruikt.

3. Plaats papier in de lade. Zorg ervoor dat de geleiders de stapel papier net raken zonder dat de stapel gaat opbollen.

Opmerking:

Plaats niet te veel papier in de lade om storingen te voorkomen. Let erop dat de bovenkant van de stapel niet boven de maximale-hoogte-indicator uitkomt.

Opmerking:

Als de lade niet juist wordt ingesteld, kan tijdens het afdrukken een foutbericht verschijnen of kan het papier vastlopen.

4. Sluit de lade.

5. Op het bedieningspaneel wordt het soort papier en het formaat van het papier voor de lade weergegeven. Als de configuratie niet juist is, volgt u de instructies op het bedieningspaneel om het formaat of het soort te wijzigen.