HP OfficeJet All-in-One printers - Foutbericht '0x6100004a' na een melding over een papierstoring

Zorg ervoor dat de toegangsklep tot de cartridges gesloten is

Zorg ervoor dat de cartridgeklep volledig is gesloten om fouten of andere problemen te voorkomen.

1. Open de cartridgeklep.

De cartridgeklep openen
  2. Verwijder de klep van de papierbaan en verwijder gescheurde stukjes papier, etiketten of andere obstructies die zich binnenin het apparaat kunnen bevinden.

De cartridgeklep controleren op obstructies
  3. Plaats de klep van de papierbaan terug en zorg ervoor dat deze volledig in de printer is geplaatst, zodat dit geen storing kan veroorzaken bij het sluiten van de toegangsklep.

4. Sluit de klep en controleer of deze goed dicht is.

Hef de foutstatus op

Verwijder de inktcartridges en koppel de printer opnieuw aan om het foutbericht te wissen.

1. Druk op de aan/uit-knop om de printer uit te schakelen.

2. Terwijl de printer is ingeschakeld, opent u de cartridgeklep.

De cartridgeklep openen
  3. Schakel de computer in en wacht tot de cartridgewagen zich verplaatst.

4. Haal de stekker van de printer uit het stopcontact terwijl de printer is ingeschakeld.

5. Verwijder de inktcartridges en leg ze opzij. Het kan nodig zijn de cartridgewagen handmatig te verschuiven om bij de cartridges te kunnen.

6. Schakel de printer in terwijl de toegangsklep nog is geopend en wacht tot de printer de opstartprocedure heeft voltooid.

7. Zodra de cartridgewagen zich naar het midden heeft teruggeplaatst en de fout duidelijk is, installeert u de inktcartridges. Als de fout niet is opgelost, herhaalt u deze stappen tot drie keer.

De printer laten nakijken

Laat uw HP product nakijken of vervangen als het probleem zich blijft voordoen nadat alle voorgaande stappen zijn voltooid.

Ga naar Contact opnemen met HP Klantenondersteuning om een productenreparatie of -vervanging te plannen. Als u in Azië/het Pacifisch gebied bent, wordt u verwezen naar een lokaal servicecentrum in uw regio.

Ga naar HP Controle van de garantiestatus van apparaat om de garantiestatus te bevestigen. Als uw product geen garantie meer heeft, zijn er mogelijk reparatiekosten van toepassing.