• Informatie

• Feedback

HP Smart Tank 790, 7600 printers - Kan niet scannen wanneer de cartridges bijna leeg zijn of gevuld moeten worden

Als de inktreservoirs bijna leeg zijn, kunt u niet scannen vanaf het bedieningspaneel. De printer reageert niet meer en een zachte of harde stroomcyclus lost het probleem niet op. Om verder te gaan met scannen vanaf het bedieningspaneel, moet u de inktreservoirs opnieuw vullen. HP heeft een firmware-update voorzien waarmee dit probleem voor bepaalde soorten verbindingen kan worden opgelost.

Bericht 'Laag inktniveau'

Bericht 'Laag inktniveau'

Bericht 'Inkt bijna op'

Bericht 'Inkt bijna op'

Bericht 'Vul de inkttank'

Bericht 'Vul de inkttank'

De firmware bijwerken

Werk de firmware bij via het bedieningspaneel van de printer.

1. Raak in het beginscherm op het bedieningspaneel van de printer de optie Menu aan.

2. Scrol omlaag en raak Hulpprogramma's > Onderhoud > Firmware aan.

3. Selecteer de optie om de firmware te updaten.

Probeer te scannen. Als het probleem zich blijft voordoen, gaat u verder met de volgende stap.

Scannen met HP Smart

Gebruik de HP Smart-app vanaf uw mobiele apparaat of computer om te scannen.

1. Stel de printer in met de HP Smart-app op uw mobiele apparaat of computer.

2. Klik op Printerscan of Scan.

Scanoptie selecteren
  3. Volg de instructies op het scherm om de scan op uw mobiele apparaat of computer op te slaan.