• Informatie

• Feedback

Beveiligingslek in Apache Log4j

Op vrijdag 10 december 2021 is bekendgemaakt dat Apache Log4j een beveiligingslek heeft.

Dit beveiligingsprobleem wordt bijgehouden als CVE-2021-44228. Dit beveiligingslek is door de Apache Foundation aangemerkt als een kritiek probleem (CVSS-score 10.0). HP is bezig om producten op mogelijke gevolgen te controleren. Volg onze Security Bulletins hier voor updates over wat we ontdekken.

Op dit moment kan HP bevestigen dat de volgende producten en services niet zijn getroffen. Zodra er meer informatie beschikbaar komt, wordt die bekendgemaakt en wordt de onderstaande lijst dienovereenkomstig bijgewerkt.

De volgende HP Personal Systems-producten en -oplossingen zijn niet getroffen door CVE-2021-44228.

• HP Chromebooks en Chromebase All-in-Ones

• HP zakelijke computers

• HP Command Center (HPCC) Solutions Store

• HP Device Manager

• HP beeldschermen en accessoires

• HP thuiscomputers

• HP thin client-computers

• HP Performance Advisor

• HP workstationcomputers

• HP Wolf Security

• HyperX-producten

• OMEN-computers

• ZCentral-softwareproducten