• Informatie

• Feedback

HP LaserJet MFP M139-M142 printers - Eerste printerinstallatie

Als u de printer de eerste keer instelt, haalt u deze uit de doos, stelt u de tonercartridge in, sluit u het netsnoer aan en plaatst u papier.

Opmerking:

Als u de printersoftware zoekt, gaat u naar 123.hp.com.

De printer uit de doos halen

Haal de printer uit de doos en verwijder alle tape, stickers en verpakkingsmateriaal.

1. Haal de printer en het netsnoer uit de doos.

2. Verwijder al het verpakkingstape van de buitenzijde van de printer.

De tape van de buitenzijde van de printer verwijderen
  3. Open de cartridgeklep en verwijder de verpakkingstape aan de binnenzijde van de printer.

Verpakkingsmateriaal uit de printer verwijderen
  4. Verwijder de cartridge en verwijder de oranje clips van de cartridge.

De oranje taps verwijderen
  5. Pak de cartridge aan de zijkanten vast en beweeg de cartridge vijf of zes keer op zijn kant om de toner gelijkmatig te verdelen.

Let op!:

Raak het oppervlak van de fotogevoelige rol niet aan. Vingerafdrukken op de rol kunnen problemen met de afdrukkwaliteit veroorzaken.

Raak de fotogevoelige rol op de tonercartridge niet aan
    Schudden van de tonercartridge links naar rechts
  6. Buig het oranje lipje totdat het vastklikt en trek er dan aan om de beschermingstape van de cartridge te verwijderen.

De tape verwijderen
  7. Lijn de cartridge uit met de geleiders in de printer, duw de cartridge stevig vast en sluit vervolgens de klep van de cartridge.

Plaats de tonercartridge terug en sluit de toegangsklep van de toner.
  8. Recyclen Verwijder het verpakkingsmateriaal.

Sluit het netsnoer aan

Sluit het netsnoer aan en schakel de printer in.

1. Sluit het netsnoer aan op de achterkant van de printer en steek de stekker in het stopcontact.

Opmerking:

Sluit nu nog geen USB-kabel aan.

Het netsnoer aansluiten
  2. Druk op de knop Aan/uit om de printer in te schakelen.

Op de aan/uit-knop drukken

Leg papier in de invoerlade

Plaats gewoon U.S. Letter- of A4-papier in de invoerlade.

1. Plaats gewoon, wit papier in de invoerlade met de korte rand naar voren en de afdrukzijde naar boven.

Papier in de invoerlade plaatsen
  2. Schuif de papierbreedtegeleiders naar binnen totdat ze tegen de rand van het papier komen.

De papierbreedtegeleiders naar binnen schuiven
  3. Trek het verlengstuk van de uitvoerlade uit.

Het verlengstuk van de uitvoerlade uittrekken

Installeer de printersoftware

De HP printerhardware is nu ingesteld en u kunt de printersoftware installeren. Probeer niet om de printer te verbinden totdat dit wordt gevraagd tijdens de software-installatie.

Download de nieuwste versie van de printersoftware of de HP Smart-app op 123.hp.com.