• Informatie

• Feedback

HP LaserJet M109-M112 printers - Instructies voor het vervangen van een printer (Europa, Midden-Oosten, Afrika)

Voordat u de printer naar HP stuurt om te vervangen, bereidt u deze voor op verzending en bewaart u belangrijke onderdelen en accessoires om te gebruiken met de vervangende printer.

De printer gereedmaken voor retourzending

Bereid de printer voor retourzending aan HP.

1. Zet de printer aan.

2. Open de klep van de toner en verwijder de cartridge.

De cartridgeklep openen
  3. Sluit de toegangsklep voor de toner.

4. Schakel de printer uit en haal de stekker van het netsnoer uit het stopcontact.

5. Koppel eventuele kabels los die op de printer zijn aangesloten.

De onderdelen die nodig zijn voor de nieuwe printer terzijde schuiven

U hebt de volgende onderdelen nodig voor uw vervangende printer. Stuur deze onderdelen niet naar HP.

• Tonercartridge

Afbeelding: Tonercartridge
  • Netsnoer

Afbeelding: Netsnoer
  • USB-kabel

Afbeelding: USB-kabel
  • Printerhandleidingen

Afbeelding: Printerhandleidingen

De HP-vervangingsprinter instellen

Stel de vervangende printer in en test deze.

1. Sluit het netsnoer weer aan en schakel de printer in.

2. Installeer de tonercartridge en test vervolgens alle printerfuncties. Als er problemen worden gevonden met de vervangende printer, Contact opnemen met HP Klantenondersteuning.

De tonercartridge installeren

Nadat u uw vervangende printer hebt geïnstalleerd, moet u uw originele printer terugsturen naar HP met behulp van de instructies die bij de vervangende printer zijn geleverd.