• Informatie

• Feedback

HP LaserJet Pro M109-M112 printers - Eerste printerinstallatie

Als u de printer voor de eerste keer wilt instellen, haalt u deze uit de doos, plaatst u de tonercartridge, sluit u het netsnoer aan en plaatst u vervolgens papier.

Opmerking:

Als u de printersoftware zoekt, gaat u naar 123.hp.com.

De printer uit de doos halen

Haal de printer uit de doos en verwijder alle tape, stickers en verpakkingsmateriaal.

1. Haal de printer en de voedingskabel uit de doos.

2. Verwijder alle verpakkingstape van de buitenzijde van de printer.

De verpakkingstape van de buitenzijde van de printer verwijderen
  3. Open de klep van de toner en verwijder de verpakkingstape en het schuimrubber aan de binnenzijde van de printer.

Verpakkingsmateriaal uit de printer verwijderen
  4. Verwijder de cartridge.

De tonercartridge verwijderen
  5. Verwijder de oranje klemmen van de cartridge.

De oranje klemmen van de cartridge verwijderen
  6. Pak de cartridge aan de zijkanten vast en schud de cartridge zachtjes vijf of zes keer heen en weer om de toner gelijkmatig te verdelen.

Let op!:

Raak het oppervlak van de afbeeldingsdrum niet aan. Vingerafdrukken kunnen problemen met de afdrukkwaliteit veroorzaken.

Raak het oppervlak van de afbeeldingsdrum op de cartridge niet aan
    Zachtjes schudden van de toner van links naar rechts
  7. Buig het oranje lipje totdat het losbreekt en trek vervolgens aan de afdichtingstape om deze van de cartridge te verwijderen.

De afdichtingstape van de cartridge verwijderen
  8. Lijn de cartridge uit met de geleiders in de printer en duw deze vervolgens stevig vast.

De cartridge uitlijnen met de geleiders in de printer
  9. Sluit de toegangsklep voor de toner.

De toegangsklep voor de toner sluiten
  10. Recyclen alle verpakkingsmateriaal.

Sluit het netsnoer aan

Sluit het netsnoer aan en schakel de printer in.

1. Sluit het netsnoer aan op de achterkant van de printer en steek de stekker in het stopcontact.

Opmerking:

Sluit nu nog geen USB-kabel aan.

Het netsnoer aansluiten
  2. Druk op de aan/uit-knop op de printer.

Op de aan/uit-knop drukken

Leg papier in de invoerlade

Plaats gewoon U.S. Letter- of A4-papier in de invoerlade.

1. Plaats gewoon, wit papier in de invoerlade met de korte rand naar voren en de afdrukzijde naar boven.

Papier in de invoerlade plaatsen
  2. Schuif de papierbreedtegeleiders naar binnen totdat ze tegen de rand van het papier komen.

De papierbreedtegeleiders naar binnen schuiven
  3. Trek het verlengstuk van de uitvoerlade uit.

Het verlengstuk van de uitvoerlade uittrekken

Installeer de printersoftware

De HP printerhardware is nu ingesteld en u kunt de printersoftware installeren. Probeer niet om de printer te verbinden totdat dit wordt gevraagd tijdens de software-installatie.

Download de nieuwste versie van de printersoftware of de HP Smart-app op 123.hp.com.