• Informatie

• Feedback

HP ENVY Inspire, OfficeJet - Kan niet naar een computer scannen vanaf het bedieningspaneel (Windows)

Wanneer u probeert naar de computer te scannen, wordt het bericht Installatie vereist weergegeven op het bedieningspaneel van de printer. Installeer de printersoftware van HP om naar een computer te scannen vanaf het bedieningspaneel.

Opmerking:

Apple macOS ondersteunt scannen vanuit het bedieningspaneel niet. Gebruik HP Smart-app of Apple Image Capture om te scannen. Ga naar voor meer informatie.

Dit document is van toepassing op de volgende printers:

• HP ENVY Inspire 7200, 7200e printerserie

• HP ENVY Inspire 7900, 7900e printerserie

• HP OfficeJet 8010e, 8020e printerserie

• HP OfficeJet Pro 8020, 8020e printerserie

• HP OfficeJet Pro 8030, 8030e printerserie

• HP OfficeJet Pro 9010, 9010e, printerserie

• HP OfficeJet Pro 9020, 9020e printerserie

Scannen vanaf het bedieningspaneel van de printer

Installeer de printersoftware van HP en scan vervolgens vanaf het bedieningspaneel van de printer naar uw computer.

1. Ga op uw computer naar 123.hp.com/setup en klik vervolgens op HP Easy Start installeren.

De nieuwste versie van HP Easy Start wordt gedownload.

2. Open HP Easy Start via het browservenster of de map Downloads en volg dan de installatie-instructies.

3. Wanneer u wordt gevraagd een stuurprogramma te selecteren, selecteert u Volledige software en stuurprogramma's, klikt u op Doorgaan en volgt u de overige instructies.

Volledige software en stuurprogramma's selecteren en op Doorgaan klikken
  4. Als het scherm Verificatie vereist wordt weergegeven, klikt u op Annuleren.

Klik op Annuleren
  5. Na het voltooien van de installatie plaatst u een document of foto met de afdrukzijde naar beneden op de glasplaat van de scanner of plaatst u een document met de afdrukzijde naar boven in de automatische documentinvoer (ADF).

Let op!:

Plaats geen foto's in de automatische documentinvoer om schade aan de foto's of printer te voorkomen.

6. Raak op het bedieningspaneel van de printer Scannen > Computer aan en selecteer de naam van uw computer in de lijst.

De optie Scannen selecteren
  7. Kies de snelkoppeling voor uw scantaak, zoals Scannen als PDF of Opslaan als JPEG.

8. Tik op Verzenden.

De printer scant het item en slaat het op de computer op.

Veelgestelde vragen

Hebt u nog vragen? Ontvang extra antwoorden en ondersteuning.