• Informatie

• Feedback

Een HP printer voorbereiden voor recycling of verwijdering

Als u uw printer wilt verkopen, recyclen of afvoeren, verwijdert u de cartridges, zet u uw Instant Ink-account over of annuleert u dat, en herstelt u de fabrieksinstellingen.

De cartridges verwijderen en recyclen

Verwijder en recycle de inkt- of tonercartridges voordat u uw HP printer verkoopt, recyclet of afvoert.

Uw HP Instant Ink-service overzetten of annuleren

Zet uw Instant Ink-services over naar een nieuwe HP printer of annuleer uw Instant Ink-service.

De fabrieksinstellingen van uw HP printer herstellen

Reset de printer om alle vorige printerinstellingen en -voorkeuren te verwijderen.

Verwijder de printer uit uw HP-account

Als u een account voor HP Smart (voorheen HP Connected) hebt, verwijdert u de printer uit uw account.

1. Meld u aan bij uw account op de website HP Smart.

2. Selecteer zo nodig uw printer en klik vervolgens op Printer verwijderen.

De printer uit het HP Smart-account verwijderen
  3. Klik op Verwijderen om de printer te verwijderen.

De verwijdering van de printer uit het HP Smart-account bevestigen

De printer recyclen

Recycle de HP-printer nadat u de cartridges hebt verwijderd, uw HP-account hebt overgezet of geannuleerd, en de fabrieksinstellingen hebt hersteld.

Ga naar HP product retourneren en recyclen voor meer informatie.