• Informatie

• Feedback

Uw account annuleren

Voordat u annuleert, moet u andere planopties overwegen en rekening houden met wat er gebeurt na het annuleren.

Opmerking:

HP Instant Ink-ondersteuning biedt oplossingen voor service- en technische problemen en kan andere abonnementsopties bieden die mogelijk beter aan uw behoeften voldoen. Ga naar HP Instant Ink-support voor ondersteuning voordat u annuleert.

Als u annuleert:

• U kunt nog tot het einde van uw huidige factureringsperiode afdrukken met Instant Ink-cartridges.

• Aan het einde van de huidige factureringsperiode moet u de Instant Ink-cartridges vervangen door traditionele cartridges uit uw favoriete winkel om te kunnen blijven afdrukken.

• Omdat Instant Ink aan het einde van elke factureringsperiode nog steeds uw maandelijkse betaling ontvangt, indien van toepassing op uw account.

Annuleren:

1. Meld u aan bij HP Instant Ink-account.

• Als HP Smart boven in het menu wordt weergegeven, klikt u op HP Instant Ink > Abonnement wijzigen in het linkermenu. Als u meer dan één printer hebt geregistreerd, selecteert u de printer die u wilt annuleren in het menu Selecteer printer. Als u meerdere printers met hetzelfde modelnummer hebt, selecteert u Abonnementsoverzicht en klikt u vervolgens op Printerdetails in het gebied Status om het serienummer van de printer te bekijken.

• Als HP Smart niet wordt vermeld, controleert u of de printer die u wilt annuleren is geselecteerd in het vak Selecteer printer boven aan het scherm als u meer dan één printer hebt en klikt u vervolgens op Mijn account > Accountinstellingen.

2. Klik op Mijn HP Instant Ink-abonnement annuleren.

3. Selecteer een reden voor het annuleren van uw abonnement in de lijst en klik vervolgens op Volgende.

4. Vink de twee selectievakjes aan ter bevestiging van de annuleringsvoorwaarden en klik vervolgens op Registratie annuleren.

5. Een blauwe knop Registratie behouden verschijnt op de pagina Abonnement wijzigen totdat de annulering is afgerond aan het einde van de huidige factureringsperiode. U kunt op deze knop klikken om uw account weer te activeren.

U ontvangt onmiddellijk een e-mailbevestiging van uw annuleringsverzoek en een tweede e-mail met een annuleringsbevestiging aan het einde van de factureringsperiode wanneer de annulering is afgerond.