• Informatie

• Feedback

HP Smart Tank printers - Foutmelding 'Het papier is op' en de printer pakt geen papier op

De HP Smart Tank 670, 720, 750, 790, 6000, 7000, 7300 of 7600 printer voert geen papier in vanuit de invoerlade of de automatische documentinvoer (ADF) tijdens een afdruk-, kopieer-, fax- of scantaak. De printer maakt geluiden alsof het aan het afdrukken is, maar er wordt geen papier doorgevoerd.

Een van de volgende berichten wordt mogelijk weergegeven:

• Het bericht Papier plaatsen of Papier op wordt weergegeven in de printersoftware of HP Smart-app.

• Printers met aanraakschermen: De printer bevat geen papier meer. Het bericht Plaats papier in de lade om te printen wordt op het bedieningspaneel weergegeven.

• Printers zonder aanraakschermen: Het waarschuwingslampje en het documentpictogram knipperen, de lampjes Hervatten en Annuleren branden.

Voer de volgende taken uit in de aangegeven volgorde. Gebruik na elke taak de printer om te zien of het probleem is opgelost.