• Informatie
    Windows 11

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen.

• Feedback

Bezig met laden...

HP productondersteuning voor Windows 11

In juni 2021 kondigde Microsoft de introductie aan van Windows 11, het nieuwste Windows®-besturingssysteem.

Ga voor meer informatie over de aankondiging van HP en Microsoft naar Bent u klaar voor Windows 11? | HP® Official Site (Engelstalig) en Upgrade to the New Windows 11 OS | Microsoft (Engelstalig).

Controleer deze pagina regelmatig op updates, want in de aanloop naar de releasedatum komt er steeds meer informatie beschikbaar.