• Informatie

• Feedback

HP-pc's - Computer loopt vast of bevriest

Als Windows niet meer reageert op muis- en toetsenbordinvoer, er niets beweegt op het computerscherm of de muisaanwijzer continu draait, kunt u het probleem mogelijk oplossen.

Als de computer is vastgelopen en er een fout op een blauw scherm wordt weergegeven, gaat u naar HP-pc's - Foutberichten worden weergegeven op een blauw scherm (Windows 10).

Als de computer vastloopt wanneer deze uit de slaapstand komt, gaat u naar HP-pc's - Problemen met de slaapstand en sluimerstand.

Geavanceerde probleemoplossing voor het vastlopen of blijven hangen van de computer

Als de computer blijft vastlopen of blijft hangen nadat u de basisstappen voor probleemoplossing hebt geprobeerd, probeert u extra stappen om het probleem op te lossen.