• Informatie

• Feedback

HP pc's - Foutmelding 500, 501 of 502 wordt op een blauw scherm weergegeven

Tijdens het opstarten voert het systeem verschillende controles uit van het BIOS van de computer (Basic Input Output System). Als er tijdens deze controles een fout in het BIOS wordt aangetroffen, kan er een foutmelding op het scherm worden weergegeven. Voer de volgende stappen en procedures uit om het BIOS te herstellen om deze fouten op te lossen.