• Informatie

• Feedback

HP-pc's - Een pen gebruiken met Windows Ink-werkruimte (Windows 10)

Gebruik een pen die compatibel is met Windows Ink-werkruimte om te schrijven, te tekenen of door het besturingssysteem en de programma's te navigeren.

Windows Ink-werkruimte laat u toe de Plaknotities-, Schetsblok- en Schermaantekeningen-apps in Windows te starten en met Cortana te integreren.

Opmerking:

U kunt ook Windows Ink-werkruimte met een muis of toetsenbord gebruiken. De methodes die door de apps binnen de Windows Ink-werkruimte worden ondersteund, verschillen.