• Informatie
    Windows 11

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen.

Maak vandaag nog een HP-account aan!

Maak sneller verbinding met HP-ondersteuning, beheer al uw apparaten op één plek, bekijk garantie-informatie en meer. Registreren voor een HP-account

• Feedback

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP DeskJet 2700, 2700e, Ultra 4800 printers - Eerste printerinstallatie

Als u een printer voor de eerste keer wilt instellen, haalt u de printer uit de doos, sluit u het netsnoer aan, voegt u de printer toe aan HP Smart, plaatst u de inktcartridges en plaatst u het papier in de printer. Daarna voltooid u de installatie.

Opmerking:

Als u de printersoftware zoekt, gaat u naar 123.hp.com.

De printer uit de doos halen

Haal de printer uit de doos en verwijder alle tape, stickers en verpakkingsmateriaal.

Let op!:

Zorg ervoor dat al het interne verpakkingsmateriaal is verwijderd, dat alle kleppen zijn gesloten en laden zijn teruggeplaatst voordat u de printer inschakelt, om installatieproblemen en potentiële printerbeschadigingen te voorkomen.

1. Haal de printer uit de doos.

2. Verwijder alle tape en verpakkingsmateriaal van de buitenkant van de printer.

3. Laat de uitvoerlade zakken, pak de hendel in de printer vast en laat de toegangsklep voor de inktcartridges zakken om deze te openen.

De cartridgeklep openen
  4. Verwijder alle tape, verpakkingsmateriaal en karton uit de binnenkant van de printer.

Verpakkingsmateriaal en tape verwijderen uit het gebied van de wagen
  5. Sluit de toegangsklep voor de inktcartridge.

6. Haal alle hardware en materiaal uit de doos.

7. Recyclen de doos en het verpakkingsmateriaal.

Sluit het netsnoer aan

Sluit de printer aan op een stopcontact en zet de printer aan.

Opmerking:

Sluit nu nog geen USB-kabel aan. De verbinding met de computer wordt tot stand gebracht tijdens het installeren van de software.

1. Sluit het netsnoer aan op de achterkant van de printer en op een stopcontact.

Het netsnoer aansluiten
  2. Druk op de aan-uitknop.

3. Wacht totdat de printer inactief is en stil is.

De printer aan HP Smart toevoegen

De HP Smart-app is vereist en helpt u bij het verbinden van uw apparaat met uw printer. Het leidt u ook door de rest van het installatieproces.

1. Ga naar 123.hp.com om de software te downloaden en te installeren.

2. Open de app en raak Een nieuwe printer toevoegen aan of raak het plusteken aan om uw printer te zoeken.

3. Volg de aanwijzingen in HP Smart om de printer te verbinden met uw netwerk en apparaat.

4. Registreren voor HP+ of Instant Ink.

Opmerking:

Dit is optioneel en is afhankelijk van uw land/regio.

5. Volg de animatie van de HP Smart-app om papier te plaatsen en installatiecartridges te installeren.

U kunt het installeren van de printer voltooien met de volgende stappen op deze pagina en de instructies in HP Smart.

Gewoon papier plaatsen

Plaats gewoon papier in de invoerlade.

1. Til de invoerlade omhoog.

De papierlade optillen
  2. Schuif de papierbreedtegeleider helemaal naar links.

De papiergeleider naar buiten schuiven
  3. Leg een stapel normaal, wit papier in de invoerlade.

Papier in de invoerlade plaatsen
  4. Schuif de papierbreedtegeleider naar rechts tot deze tegen de rand van het papier ligt.

De papiergeleider naar binnen schuiven
  5. Laat de uitvoerlade zakken en trek het verlengstuk van de uitvoerlade naar buiten.

De uitvoerlade openen

Selecteer voordat u afdrukt het juiste papierformaat of papiertype in de afdrukinstellingen.

De inktcartridges installeren en de installatie voltooien

Installeer de HP-inktcartridges die bij uw printer in de doos zijn meegeleverd.

1. Laat de uitvoerlade zakken, pak de hendel in de printer vast en laat de toegangsklep voor de inktcartridges zakken om deze te openen.

2. Haal de cartridge uit de verpakking. Let erop dat u deze alleen aan de zwarte plastic zijkanten vasthoudt.

3. Verwijder de tape van de cartridge.

Let op!:

Raak de spuitmondjes of de koperen contactpunten op de printcartridge niet aan en plak de strip geen tweede keer op de spuitmondjes. Het aanraken van deze onderdelen kan leiden tot een inktsysteemfout.

De tape van de inktcartridge verwijderen
  4. Schuif de cartridge onder een licht opwaartse hoek in de kleurgecodeerde houder en duw de cartridge voorzichtig omhoog totdat deze vastklikt.

De inktcartridge installeren
  5. Sluit de toegangsklep voor de inktcartridge.

6. Ten behoeve van de afdrukkwaliteit wordt na het afdrukken van drie pagina's een uitlijningspagina afgedrukt. Volg de instructies op de pagina om het uitlijnen van de inktcartridges te voltooien.