HP printers - Foutmelding 'Kan uitvoerbestand niet verwijderen' (Windows 10)

Na het downloaden van de printersoftware op een computer met Windows 10 versie 1803 en later wordt het foutbericht Uitpakken mislukt. Kan uitvoerbestand niet verwijderen en wordt de installatiesoftware niet geopend. Open de installatiesoftware handmatig om de printerinstelling te voltooien.

De foutmelding Uitpakken mislukt. Kan uitvoerbestand niet verwijderen in Windows