• Informatie

HP Business pc's - HP Sure Click en HP Sure Sense upgrade naar HP Wolf Security

HP Sure Click en HP Sure Sense zijn bijgewerkt naar nieuwe en verbeterde versies die onderdeel zijn van HP Wolf Security.

Upgrades naar HP Sure Sense en HP Sure Click

HP computers met HP Sure Click en HP Sure Sense worden geüpgraded naar nieuwe versies als onderdeel van het HP Wolf Security for Business-portfolio van beveiligingsproducten. De HP Wolf Security-update wordt automatisch geleverd.

Bepaalde modellen HP Elite en HP Pro computers zijn vooraf geïnstalleerd met HP Wolf Security voor zakelijke producten, waaronder HP Sure Click en HP Sure Sense. Als HP Sure Click en HP Sure Sense al op uw computer zijn geïnstalleerd, hoeft u niets te doen om een upgrade naar HP Wolf Security uit te voeren. De upgrade, die verbeteringen biedt en het logo van HP Wolf Security, wordt automatisch geïnstalleerd.

Ga voor meer informatie naar https://www.hp.com/wolfsecurityforbusiness.

HP Sure Click upgrade (apparaten met alleen HP Sure Click geïnstalleerd)

Als alleen HP Sure Click op uw computer is geïnstalleerd, veranderen alleen de pictogrammen en de titel van het bureaubladvenster in het logo van HP Wolf Security na de upgrade.

HP Sure Sense End User License Agreement (EULA)

De nieuwe HP Sure Sense gebruiksrechtovereenkomst (EULA) moet na de upgrade worden geaccepteerd, geweigerd of verwijderd, ongeacht of u zowel HP Sure Click als HP Sure Sense of alleen HP Sure Sense hebt geïnstalleerd.

De volgende vraag om de gebruiksrechtovereenkomst te accepteren, te weigeren of uit te stellen wordt weergegeven.

De gebruiksrechtovereenkomst van HP Wolf Security accepteren, weigeren of uitstellen
  • Als u later op Help herinneren klikt, verschijnt de prompt regelmatig, ook wanneer u de computer opnieuw opstart. De upgrade wordt niet geïnstalleerd totdat u op Accepteren klikt.

• Als u op Accepteren klikt, wordt de upgrade geïnstalleerd en is de nieuwe versie van HP Wolf Security geactiveerd.

• Als u op Weigeren klikt, verschijnt er een bevestigingsdialoogvenster.

HP Wolf Security upgrade weigering bevestiging
  • Als u op Weigeren en HP Sure Sense verwijderen klikt is HP Sure Sense van uw computer verwijderd en is de HP Wolf Security-upgrade niet geïnstalleerd.

U kunt de EULA van HP Sure Sense ook accepteren of weigeren met behulp van de knoppen op de tile Preventie van malware in HP Wolf Security.

Venster HP Wolf Security met EULA-opties

Deadline om de HP Sure Sense-gebruiksrechtovereenkomst te accepteren

HP vereist dat u de nieuwe voorwaarden en bepalingen van de gebruiksrechtovereenkomst accepteert voor 6 juni 2021. Als u op Herinner mij later hebt geklikt, wordt na de deadline de volgende prompt weergegeven om de EULA te accepteren of af te wijzen.

De HP Sure Sense-gebruiksrechtovereenkomst uitstellen

Als u op Weigeren klikt, wordt HP Sure Sense van uw computer verwijderd en hebt u geen HP Sure Sense bescherming tegen bekende en onbekende malwaredreigingen.

Als u de software opnieuw wilt installeren, downloadt u het HP Wolf Security for Business SoftPaq van de website HP Klantenondersteuning - Software en stuurprogramma's downloaden.

Wijzigingen in de gebruikersinterface voor HP Wolf Security

Als HP Sure Click en HP Sure Sense of alleen HP Sure Sense op uw computer zijn geïnstalleerd, zijn er enkele wijzigingen in de gebruikersinterface nadat HP Wolf Security is geïnstalleerd.

Startmenu update

Het menu Start geeft alleen HP Wolf Security weer.

HP Wolf Security in het menu Start

Gebruikersinterface van HP Wolf Security

Nadat HP Wolf Security is geïnstalleerd, kunt u HP Wolf Security gebruiken om uw beveiligingsopties te configureren.

Als HP Sure Sense en HP Sure Click al voor de upgrade op uw computer waren geïnstalleerd, dan vervangt de tile Bedreiging inperking HP Sure Click en de tile Preventie van malware HP Sure Sense.

Als alleen HP Sure Sense op uw computer is geïnstalleerd, is alleen de tile Preventie van malware beschikbaar.

HP Wolf Security met de opties Bedreiging inperking en Preventie van malware

De tabbladen Instellingen en Beveiligingswaarschuwingen bieden toegang tot dezelfde functies die u hebt gevonden in de vorige versie van HP Sure Sense; sommige functies zijn echter niet meer beschikbaar voor gebruikersconfiguratie.

Op het tabblad Ondersteuning worden de versienummers van HP Sure Click en HP Sure Sense weergegeven.