HP printers - Snelkoppelingen in de HP Smart-app

Snelkoppelingen voor de HP Smart-app zijn scantaken waarmee u met één tik één of meer bestandsacties tegelijk uitvoert, zoals verzenden via e-mail, afdrukken van een kopie en opslaan in een cloudaccount.

Opmerking:

Voor HP ENVY Inspire-printers of in aanmerking komende OfficeJet Pro-printers kunt u e-mailsnelkoppelingen instellen en uitvoeren vanaf het bedieningspaneel van de printer.

Veelgestelde vragen

Hebt u nog vragen? Ontvang extra antwoorden en ondersteuning.