Deze portlet is niet beschikbaar.

Bezig met laden...

HP Consumer-notebook-pc's - Door HP goedgekeurde reserveonderdelen bestellen

Door HP goedgekeurde vervangende onderdelen vinden in de HP Parts Store of met PartSurfer.

In de loop der tijd kan het nodig zijn een of meer onderdelen van uw notebookcomputer te vervangen door een door HP goedgekeurd vervangend onderdeel. Door HP goedgekeurde onderdelen zijn onderdelen waarvan uitgebreid is getest of ze voldoen aan de kwaliteits- en compatibiliteitsnormen van HP, en waarvan wordt gegarandeerd dat ze goed werken in uw computer van HP. De beschikbaarheid van specifieke onderdelen kan variëren, afhankelijk van uw specifieke notebookmodel.

Door HP goedgekeurde onderdelen bestellen via HP PartSurfer

U kunt door HP goedgekeurde vervangende onderdelen voor uw notebookcomputer via de HP PartSurfer bestellen. De HP PartSurfer bevat een volledige lijst van onderdelen en kan u helpen bij het vinden van het onderdeel dat u nodig hebt.

1. Ga naar de webpagina HP PartSurfer.

2. Selecteer uw land of regio in het vervolgkeuzemenu.

3. Typ in het vak Snel zoeken van de HP PartSurfer een van de drie identificatienummers van uw computer: onderdeelnummer, serienummer of productnummer of de naam en klik op Zoeken.

Opmerking:

Al deze identificatienummers worden vermeld op het servicelabel dat aan de onderkant van de notebook is bevestigd. Als u na het invoeren van een van de nummers geen onderdelenlijst te zien krijgt, voer dan een ander identificatienummer in.

Snel zoeken vinden
  4. Bekijk de lijst van onderdelen en accessoires. Klik op het selectievakje naast de onderdelen of accessoires die u wilt kopen om ze aan uw winkelwagen toe te voegen.

Items selecteren
  5. Nadat u alle benodigde artikelen hebt geselecteerd, klikt u op het pictogram van de winkelwagen om naar de kassa te gaan.

Het pictogram van de winkelwagen vinden
  6. Controleer de artikelen in uw winkelwagen, breng eventueel benodigde wijzigingen aan en klik op Order plaatsen om de bestelling te plaatsen.

Op de knop Bestelling plaatsen klikken
  7. Voer de instructies op het scherm uit om de verzendgegevens in te vullen en de betaling te verrichten.

De bestelling wordt toegezonden met gedetailleerde instructies voor het vervangen van het onderdeel. De levertijd is afhankelijk van de beschikbaarheid van het onderdeel en de verzendwijze. In het algemeen zou u het onderdeel binnen 5-7 werkdagen moeten ontvangen. HP biedt eventueel andere verzendmogelijkheden, indien nodig.

Opmerking:

Het kan zijn dat u wordt gevraagd een defect onderdeel dat nog onder de garantie valt te retourneren zodat HP het onderdeel kan analyseren om de kwaliteit van HP notebookcomputers verder te verbeteren.

Door HP goedgekeurde onderdelen bestellen in de HP Parts Store

U kunt door HP goedgekeurde vervangende onderdelen voor uw notebookcomputer kopen in de HP Parts Store. Het onderdeel valt mogelijk nog onder de garantie als de computer van HP nog onder garantie is.

1. Ga naar de HP Parts Store.

2. Ga naar de webpagina HP Parts Store, selecteer uw regio op de tabbladen en klik op uw land.

Een land en een regio selecteren
  3. In de HP Parts Store kunt u de Productnaam of een van de drie identificatienummers van uw computer invoeren: Onderdeelnummer,serienummer of productnummer in het tekstvak Uw onderdeel zoeken. Start vervolgens de zoekopdracht.

Opmerking:

Al deze identificatienummers worden vermeld op het servicelabel dat aan de onderkant van de notebook is bevestigd. Als u na het invoeren van een van de nummers geen onderdelenlijst te zien krijgt, voer dan een ander identificatienummer in.

Uw onderdeel zoeken
  4. Selecteer een item in een van de vervolgkeuzemenu's om te zoeken naar reserveonderdelen met behulp van: Trefwoord zoeken, Categorie zoeken of Alle onderdelen voor dit product weergeven.

Een zoekmethode selecteren
  5. Bekijk de lijst van onderdelen en accessoires. Klik op het selectievakje naast de vermelde onderdelen of accessoires die u wilt kopen. Typ de hoeveelheid in het veld Hoeveelheid:

Een item selecteren en de hoeveelheid invoeren
  6. Wanneer u tevreden bent met uw selectie, klikt u op Toevoegen aan winkelwagen.

7. Nadat u alle benodigde artikelen hebt geselecteerd, klikt u op Naar kassa om de artikelen in uw winkelwagen te controleren.

Knoppen Toevoegen aan winkelwagen en Naar kassa in de HP Parts Store
  8. Voer de instructies op het scherm uit om de verzendgegevens in te vullen en de betaling te verrichten.

De bestelling wordt toegezonden met gedetailleerde instructies voor het vervangen van het onderdeel. De levertijd is afhankelijk van de beschikbaarheid van het onderdeel en de verzendwijze. In het algemeen zou u het onderdeel binnen 5-7 werkdagen moeten ontvangen. HP biedt mogelijk andere verzendmogelijkheden, indien nodig.

Opmerking:

Het kan zijn dat u wordt gevraagd een defect onderdeel dat nog onder de garantie valt te retourneren zodat HP het onderdeel kan analyseren om de kwaliteit van HP notebookcomputers verder te verbeteren.