• Informatie

HP Smart app - Kan geen snelkoppelingen maken met Dropbox of QuickBooks

U kunt geen snelkoppelingen maken wanneer Dropbox of QuickBooks is ingeschakeld in de HP Smart app op Windows-apparaten. Nadat u hebt geprobeerd om een snelkoppeling te maken, wordt een van de volgende vensters weergegeven:

• Dropbox: Kan geen verbinding maken met de service of Wij kunnen geen verbinding maken met de service die u op dit moment nodig hebt.

• QuickBooks: Een leeg scherm zonder een bericht.

Gebruik de HP Smart app vanaf uw mobiele apparaat of Mac om de snelkoppeling te maken.

Snelkoppelingen maken naar Dropbox en QuickBooks met behulp van HP Smart

Gebruik de HP Smart app vanaf uw mobiele apparaat of Mac om snelkoppelingen naar Dropbox of QuickBooks te maken.

1. Download de HP Smart app vanuit 123.hp.com. Volg vervolgens de instructies op het scherm om de app te installeren.

2. Open de HP Smart app en klik vervolgens op Printer toevoegen of op het plusteken om uw printer te selecteren.

Opmerking:

Als dit wordt gevraagd, meldt u zich aan bij uw HP account.

3. Klik op Snelkoppelingen > Snelkoppeling maken (iOS) of (Android).

Tikken op Snelkoppelingen
  4. Tik op Opslaan als.

5. Schakel Dropbox of QuickBooks in.

6. Volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden bij uw cloudaccount.

7. Klik op Terug en voer een naam in voor de snelkoppeling. Tik vervolgens op Opslaan (Android, iOS) of Gereed (Mac).

De nieuwe snelkoppeling wordt weergegeven in het scherm Snelkoppelingen.

8. Open op uw Windows-apparaat de HP Smart app en tik op Snelkoppelingen.

De nieuwe snelkoppeling wordt weergegeven.