• Informatie

• Feedback

HP LaserJet MFP M232 - M237 printers - Er wordt een 'rd' fout weergegeven op het bedieningspaneel van de printer

Het bericht rd verschijnt op het bedieningspaneel van een HP LaserJet MFP M232 - M237 printer en de printer reageert niet. Update de firmware van de printer om het probleem te verhelpen.

Opmerking:

U hebt een Windows-pc nodig om de update te voltooien. Neem contact op met HP Klantenondersteuning voor hulp als u geen toegang hebt tot een computer met Windows.

De 'rd' foutmelding wordt weergegeven op het bedieningspaneel

Werk de firmware van de printer bij vanaf een Windows-computer

Werk de firmware van de printer bij vanaf een Windows-computer om de fout op te lossen.

1. Sluit een USB-kabel aan op de USB-poort aan de achterzijde van de printer en vervolgens op de computer.

Opmerking:

Als de USB-poort is afgedekt met een sticker (), verwijdert u de sticker.

2. Ga naar HP Klantenondersteuning - Software en stuurprogramma's downloaden.

3. Voer de productnaam in en klik vervolgens op Verzenden.

De pagina software en stuurprogramma’s voor uw printer wordt geopend.

4. Klik op Firmware > Download om de M232-M237_Series_FW_Update-202XXXXX.exe firmware te downloaden.

Klik op de optie Downloaden
  5. Open M232-M237_Series_FW_Update-202XXXXX.exe.

6. Selecteer HP LaserJet M232-M237 en klik vervolgens op Firmware verzenden.

Klik op Firmware verzenden
  7. Wacht enkele minuten tot de update klaar is.

8. Schakel de printer uit, wacht totdat deze volledig is uitgeschakeld en schakel deze vervolgens weer in.

Neem contact op met HP Klantenondersteuning als het probleem zich blijft voordoen.