• Informatie

• Feedback

Zoeken naar een BIOS update met HP Support Assistant

Gebruik HP Support Assistant om automatisch de nieuwste BIOS updates voor uw computer te zoeken en te installeren. Wanneer een nieuwe BIOS-update beschikbaar is, kan HP Support Assistant uw computer automatisch bijwerken. Op HP computers met Windows is HP Support Assistant (HPSA) standaard geïnstalleerd.

1. Zoek in Windows naar HP Support Assistant en open dit hulpprogramma.

Opmerking:

Als de app niet is geïnstalleerd op uw computer, gaat u naar HP Support Assistant om de nieuwste versie te downloaden.

2. Op het tabblad Mijn apparaten of Mijn notebook selecteert u Updates beschikbaar in de sectie Software en drivers.

Tabblad mijn notebook
  3. Als er een nieuwe BIOS-update beschikbaar is, klikt u op het selectievakje naast de BIOS-update en eventuele andere updates die u wilt installeren, en klikt u op downloaden en installeren.