• Informatie

HP printers: het foutbericht 'Gebruik SETUP-cartridges' wordt weergegeven

Sommige HP printers worden geleverd met SETUP-inktcartridges die nodig zijn voor het initialiseren en kalibreren van een nieuwe printer. Als normale of niet-HP cartridges worden gebruikt tijdens de eerste printerinstallatie, wordt deze fout weergegeven.

Identificeer uw type cartridge voor stappen om de fout op te lossen.

HP inktcartridgetypes