• Informatie

HP PC's - Stuurprogramma's handmatig installeren in Windows

Als u geprobeerd hebt al om een stuurprogramma te downloaden en installeren via de HP ondersteuningssite en u kon het .exe-bestand niet uitvoeren, biedt dit document instructies voor het handmatig installeren van het stuurprogramma.

Raadpleeg Software en Drivers downloaden en bijwerken voor HP Computers voor meer informatie over het installeren van stuurprogramma's.

Stuurprogramma's handmatig installeren in Windows

Gebruik de volgende stappen om het stuurprogramma handmatig te installeren.

1. Open Bestandsverkenner op het bureaublad.

2. Open het station C:.

3. Open de map SwSetup.

4. Open de map van het stuurprogramma. Dit moet de volgende indeling hebben: spXXXXX.

5. Open het bestand Installatie en volg dan de instructies op het scherm om het stuurprogramma te installeren.