HP OfficeJet Pro 7720-printers - Instructies voor het vervangen van een printer

Voordat u een printer voor vervanging naar HP verzendt, moet u deze voorbereiden op verzending. Verwijder en bewaar belangrijke onderdelen en accessoires die u kunt gebruiken voor de vervangende printer.

De inktcartridges en de printkop verwijderen

Hoe kunt u de inktcartridges en de printkop verwijderen.

1. Zet de printer aan.

2. Open de toegangsklep voor de inktcartridges.

De cartridgewagen verplaatst zich naar het midden van de printer.

De toegangsklep voor de inktcartridges openen
  3. Ga pas verder als de cartridgewagen stilstaat en geen geluid meer maakt.

4. Til de vergrendelingshendel op de cartridgewagen op.

De vergrendelingshendel op de cartridgewagen optillen
  5. Pak de printkop aan de zijkanten beet en til de printkop in uw richting omhoog om deze te verwijderen.

Opmerking:

Verwijder de inktcartridges niet uit de printkop. U kunt de printkop verwijderen terwijl alle inktcartridges zijn geïnstalleerd.

De printkop verwijderen
  6. Recycle de printkopinrichting en inktcartridges.

Opmerking:

Gebruik de oude inktcartridges niet in uw vervangende printer. De vervangende printer wordt geleverd met nieuwe SETUP-inktcartridges.

7. Schakel de printer uit.

8. Koppel het netsnoer los van de achterkant van de printer en haal de stekker van het netsnoer uit het stopcontact, het verlengsnoer, de piekstroombeveiliging of de stekkerdoos.

9. Koppel eventuele kabels los die op de printer zijn aangesloten.

De onderdelen die nodig zijn voor de nieuwe printer terzijde schuiven

Lijst van onderdelen die moesten worden gereserveerd voor vervanging van de printer.

1. Netsnoer

Afbeelding: Netsnoer
  2. Telefoonsnoer

Afbeelding: Telefoonsnoer
  3. Ethernet-kabel

Afbeelding: Ethernet-kabel
  4. USB-kabel

Afbeelding: USB-kabel
  5. Printerhandleidingen

Afbeelding: Printerhandleidingen
  6. Printersoftware-cd

Afbeelding: Printersoftware-cd

Installeer de HP vervangingsprinter

Voordat u uw printer naar HP stuurt, moet u ervoor zorgen dat de vervangende printer goed is ingesteld en werkt.

1. Sluit de printer aan en schakel deze in.

2. Installeer de setup-inktcartridges die bij de vervangende printer zijn geleverd en test vervolgens alle printerfuncties.

Nadat u uw vervangende printer hebt geïnstalleerd, moet u uw originele printer terugsturen naar HP met behulp van de instructies die bij de vervangende printer zijn geleverd.