• Informatie

• Feedback

Het ePrint e-mailadres van uw HP-printer wijzigen

Gebruik uw HP Smart-account (voorheen HP Connected) om het e-mailadres te wijzigen dat u gebruikt om afdruktaken naar uw printer te verzenden.

Het e-mailadres van HP ePrint wijzigen

Gebruik uw HP Smart-account om uw ePrint e-mailadres te wijzigen.

1. Ga naar HP Smart (in het Engels), en meld u aan bij uw account.

2. Typ onder ePrint-adres de naam die u wilt gebruiken en klik op Verzenden.

Klik op Verzenden
  3. Informeer alle geautoriseerde gebruikers van het nieuwe adres.

Veelgestelde vragen

Hebt u nog vragen? Ontvang extra antwoorden en ondersteuning.