• Informatie

HP printers - Het e-mailadres van HP ePrint wijzigen

Gebruik uw HP Smart-account (voorheen HP Connected) om het e-mailadres van HP ePrint voor de printer te wijzigen.

Het e-mailadres van HP ePrint wijzigen

Gebruik uw HP Smart-account om het e-mailadres van HP ePrint te wijzigen.

1. Meld u aan bij HP Smart.

2. Typ onder ePrint-adres de naam die u wilt gebruiken en klik op Verzenden.

Klik op Verzenden
  3. Informeer alle geautoriseerde gebruikers van het adres.

Veelgestelde vragen

Hebt u nog vragen? Ontvang extra antwoorden en ondersteuning.

Waarom kan ik mijn vorige ePrint e-mailadres niet hergebruiken?

Als u een melding krijgt dat het aangepaste ePrint-e-mailadres al bestaat, is deze mogelijk aan de printer toegewezen op een eerdere HP-account of is de webservices uitgeschakeld tijdens de overdracht.

1. Meld u aan bij het vorige HP Smart account.

Als u geen toegang hebt tot het vorige account, schakel dan de webservices uit en voeg de printer opnieuw toe aan de nieuwe HP-account en maak dan een ander aangepast e-mailadres. Na zes maanden moet het voorgaande aangepaste e-mailadres beschikbaar zijn voor hergebruik.
  2. Klik op Printer verwijderen naast de naam van de printer.

3. Meld u aan bij het nieuwe HP-account.

4. Blader naar beneden naar het ePrint-adres en klik op de knop om het menu uit te vouwen, indien nodig.

5. Typ de naam die u opnieuw wilt gebruiken en klik op Verzenden.

Klik op Verzenden
  6. Als het adres nog steeds niet beschikbaar is, maak dan een ander aangepast adres.

Hoe vind ik het mijn e-mailadres van HP ePrint?

Zoek het ePrint e-mailadres van de printer op het bedieningspaneel van de printer of op uw HP-account.

• Via het bedieningspaneel van de printer: Tik op het pictogram of de knop HP ePrint of navigeer naar Instellingen Webservices, Netwerkinstellingen, of Draadloze instellingen om het menu Webservices te zoeken. Het e-mailadres van HP ePrint wordt weergegeven in het scherm Webservices.

Voorbeeld van het e-mailadres van de printer in het scherm Webservices
  • Vanuit uw HP-account: Meld u aan bij HP Smart. Het e-mailadres van HP ePrint vindt u naast de naam van uw printer.

Locatie van het e-mailadres van de printer op de HP Smart-website

Waar kan ik het e-mailadres van mijn HP website-account wijzigen?

Het e-mailadres van HP ePrint voor de printer wijkt af van uw persoonlijke e-mailadres dat u gebruikt hebt om uw HP-account in te stellen. Open de HP-accountinstellingen om uw persoonlijke e-mailadres te wijzigen.

1. Meld u aan bij HP Smart en klik vervolgens op het pictogram Account boven aan de webpagina.

2. Selecteer Instellingen en navigeer naar Accountinformatie.

3. Selecteer het pictogram Bewerken naast Primair e-mailadres.

Selecteer het pictogram Bewerken
  4. Wijzig het e-mailadres en klik op Opslaan.

5. Herhaal deze stappen als u ook de Gebruikersnaam wilt wijzigen.