• Informatie

OMEN by HP GA1-1000 Accelerator - de OMEN Graphics Accelerator instellen

Stel een OMEN by HP GA1-1000 Accelerator in met uw compatibele computer en gebruik de app OMEN Accelerator om de instellingen aan te passen.

Een grafische kaart installeren

Installeer een volledige of halve videokaart om uw game-ervaring te verbeteren.

Opmerking:

De schroef van de beugel en de schroef zijn opgenomen in modellen die zijn geleverd met vooraf geïnstalleerde videokaarten. Deze zijn bedoeld om beschadiging te voorkomen tijdens het transport naar de eigenaar. De beugel en de schroef zijn niet nodig voor de installatie van een volledige videokaarten.

1. U opent het toegangspaneel door de ontgrendeling omhoog te trekken en het toegangspaneel te openen.

Het toegangspaneel openen
  2. Plaats de videokaart in de PCI-sleuf.

De videokaart in de PCI-sleuf plaatsen
  3. Bevestig de kaart op zijn plaats.

• Volledige kaart: Plaats de beugel op de kaart en bevestig vervolgens de schroeven om de beugel en kaart op zijn plaats te bevestigen.

• Halve kaart: Bevestig de schroef die de kaart op zijn plaats houdt.

4. Sluit het netsnoer weer aan en sluit het toegangspaneel.

De voedingskabel aansluiten

Uw computer bijwerken

Werk de firmware, software en drivers voor uw computer bij voordat u de OMEN by HP GA1-1000 Accelerator gebruikt.

1. Controleer of uw computer op netstroom is aangesloten en een actieve internetverbinding heeft.

2. Download en installeer de laatste videokaart van de website van de fabrikant.

3. Werk de BIOS-software op uw computer bij Voor de gedetailleerde stappen, ga naar:

4. Start uw computer opnieuw op als deze dat niet automatisch doet.

5. Download en installeer de nieuwste Intel Thunderbolt-pakketten nadat de computer opnieuw is opgestart:

6. Sluit de OMEN Accelerator aan op de Thunderbolt 3-poort op uw computer.

7. Download en installeer de meest recente OMEN Accelerator-drivers terwijl de Accelerator is verbonden:

Een interne harde schijf installeren

Installeer een interne harde schijf in de OMEN Accelerator.

1. U opent het toegangspaneel door de ontgrendeling omhoog te trekken en het toegangspaneel te openen.

Het toegangspaneel openen
  2. Verwijder de vaste schijf uit de verpakking.

3. Wanneer u de harde schijf vastpakt, plaatst u de vaste schijf in de hardeschijflade en bevestigt u de schroeven.

Plaats de harde schijf in de hardeschijflade en de draai de scshroeven aan.
  4. Plaats de harde schijf in de stationssleuf en duw de lade naar de acherkant van de behuizing van de accelerator totdat deze vastklikt.

De harde schijf in de stationssleuf plaatsen
  5. Draai de schroef aan en sluit de kabel aan op de achterkant van de harde schijf.

De harde schijf in de stationssleuf bevestigen
  6. Sluit het toegangspaneel.

De OMEN Accelerator App gebruiken

Gebruik de OMEN Accelerator App om tussen videokaarten te schakelen, het gebruik van netwerkbronnen te bekijken en de instellingen te wijzigen.

1. De OMEN Accelerator App openen.

Als u de app voor de eerste keer opent, wordt er een welkomstscherm getoond met uitleg van de functies van de app.

2. Kies een functie, afhankelijk van wat u wilt doen.

• Graphics Switcher: Hiermee schakelt u tussen grafische kaarten, stelt u de app in op automatisch openen of schakelt u de grafische processors automatisch in wanneer u de OMEN Accelerator aansluit.

• Netwerkbooster: Bekijk of wijzig de prioriteiten voor de netwerkservice voor verschillende apps die op de computer worden uitgevoerd.

De OMEN Accelerator loskoppelen

Koppel de accelerator op de juiste manier los om verlies van gegevens of andere problemen te voorkomen.

1. Klik op uw computer op het pictogram Thunderbolt in het systeemvak of in het menu.

2. Selecteer OMEN Accelerator verwijderen.

3. Koppel de Accelerator los nadat het bericht Hardware veilig verwijderen wordt weergegeven.

Veelgestelde vragen

Hebt u nog vragen? Ontvang extra antwoorden en ondersteuning.

Hoe update ik de accelator?

Als u de OMEN Accelerator wilt updaten, volgt u de instructies op het scherm om belangrijke updates te volgen of u kunt handmatig aanbevolen updates downloaden.

Opmerking:

De updates worden door HP Support Assistant (HPSA) geleverd. Als HPSA niet op uw computer is geïnstalleerd, wordt u gevraagd om de app te installeren.

1. Controleer of uw computer op netstroom is aangesloten en een actieve internetverbinding heeft.

2. Klik op de knop Update op de prompt of selecteer Update in het navigatievenster van de app en klik vervolgens op de knop op de prompt.

De app zoekt naar updates met HPSA. Als HPSA niet is geïnstalleerd, volgt u de aanwijzigingen op het scherm.

3. Volg de aanwijzingen op het scherm om belangrijke updates te installeren of wacht tot de app aanbevolen updates vindt en volg vervolgens de aanwijzingen op het scherm.

4. Start uw computer indien nodig opnieuw op.

Wat moet ik doen als het bericht 'Fout: OMEN Accelerator-venster kan niet worden gevonden' wordt weergegeven?

Het bericht Fout: OMEN Accelerator-venster kan niet worden gevonden. Controleer of het vak goed is aangesloten en probeer het opnieuw. Wacht een paar seconden totdat het vak is opgestart. kan worden weergegeven als de accelerator handmatig wordt geopend of als de verbinding is verbroken of losraakt. Controleer of de verbindingen veilig zijn. Wanneer de computer de OMEN Accelerator detecteert, wordt het bericht niet meer weergegeven.

Wat moet ik doen als er foutmeldingen worden weergegeven in de Graphics Switcher?

Een ander bericht kan worden weergegeven in de Graphics Switcher, afhankelijk van het probleem dat door de app is gedetecteerd. Een foutmelding wordt niet meer weergegeven wanneer het probleem is opgelost.

• Externe videokaart wordt niet gedetecteerd. Probeer het nogmaals: Controleer of de verbinding veilig is.

• Driver voor de grafische kaart niet gevonden. Installeer om door te gaan.: Dit bericht wordt weergegeven wanneer de driver voor de grafische kaart niet wordt gedetecteerd of de kaart werkt met de Microsoft-driver. Wacht totdat de app de kaart heeft gedetecteerd.

• Onbekende apparaatfout. Controleer apparaatbeheer voor meer informatie.: Dit bericht wordt weergegeven als een apparaatfout optreedt (geel uitroepteken) en het heeft alleen invloed op de modus Graphics Switcher. Wacht totdat de fout is opgelost. Als de fout is opgelost, kunt u de andere functies van de app blijven gebruiken.