• Informatie

HP VR Backpack G2 - De HP VR Backpack G2 instellen

Stel de HP VR Backpack G2 in en gebruik deze, inclusief de eerste installatie, waarbij u het harnas monteert en de accu's vervangt zonder de computer daarbij uit te schakelen.

Voor- en achterzijde van de voltooide installatie

Laad de computer en de externe accu's op

Laad de computer op door deze in het dockingstation te plaatsen en de externe accu's op te laden.

1. Sluit de netadapter aan op de achterzijde van het dockingstation en op de voedingsadapter. Steek het andere uiteinde van het netsnoer in een stopcontact.

De netadapter aansluiten op het dockingstation en op een stopcontact.
  2. Duw de computer in het dockingstation totdat deze op zijn plaats vastklikt.

De computer in het dockingstation drukken
  3. Nadat u de computer hebt aangesloten, controleert u de lampjes op het dockingstation om de status van de interne accu vast te stellen.

• Wit lampje: De computer is beveiligd en de interne accu wordt opgeladen.

• Oranje lampje: De computer is beveiligd en de interne accu wordt opgeladen.

• Lampje staat uit: De computer is niet beveiligd of de stroom is niet aangesloten op het dockingstation.

4. Wacht totdat de accu volledig is opgeladen voordat u de computer voor de eerste keer gebruikt.

5. Wanneer de accu volledig is opgeladen, schakelt u de computer in terwijl deze zich in het dockingstation bevindt.

6. Bekijk het lampje van de Aan/uit-knop om de status van de computer te identificeren.

• Aan/uit-lampje brandt rood: De computer is ingeschakeld.

• Aan/uit-lampje knippert rood: De computer bevindt zich in de slaapstand en is inactief.

• Aan-uitlampje is uit: De computer staat uit.

7. Druk op de knop Uitwerpen en verwijder de computer als u de computer wilt loskoppelen van het dockingstation.

8. Plaats de twee externe accu's in de externe acculader.

Plaats de twee externe accu's in de acculader
  9. Koppel de netadapter los van de achterzijde van het dockingstation en sluit de netadapter aan op de achterzijde van de acculader en sluit het netsnoer aan op een stopcontact.

De netadapter op de achterzijde van de acculader aansluiten
  10. Bekijk de lampjes op de accu's om de status van de accu's te identificeren.

• Vier lampjes branden: De accu is voor meer dan 95% opgeladen.

• Drie lampjes branden: De accu is voor meer dan 75% opgeladen.

• Twee lampjes branden: De accu is voor meer dan 50% opgeladen.

• Eén lampje brandt: De accu is voor meer dan 25% opgeladen.

Bevestig de computer aan het harnas

Bevestig de computer aan het harnas, plaats de externe accu's en sluit de computer aan op een Virtual Reality-headset.

1. Plaats de computer in het harnas en vergrendel vervolgens de ontgrendelingsknop.

Bevestig de computer aan het harnas
  2. Bevestig de accuhouder aan de rechterzijde aan de computer en plaats de externe accu in de accuhouder. Herhaal deze stap voor de accuhouder aan de linkerzijde en de externe accu.

De accuhouder aansluiten op de computer en de accu in de houder plaatsen
  3. Sluit de VR-headset aan op de computer.

Een VR-headset aansluiten
  4. Zet de computer aan.

5. Plaats de harnassen op de rug en bevestig de klemmen en pas de bandjes aan om de kabel op zijn plaats te houden.

De klemmen bevestigen en de bandjes aanpassen

U kunt nu de HP VR Backpack G2 gebruiken.

De externe accu's wijzigen

Vervang de externe accu's zonder de computer uit te schakelen.

1. Koppel de accuhouder aan de rechterzijde los van de computer en verwijder de externe accu uit de accuhouder. Herhaal deze stap voor de accuhouder aan de linkerzijde en de externe accu.

Een externe accu verwijderen
  2. Plaats een nieuwe accu aan de linker- en rechterzijde van de accu en sluit de accuhouder vervolgens weer op de computer aan.

De accuhouder aansluiten op de computer en de accu in de houder plaatsen
  3. Plaats de twee lege accu's in de externe acculader.

De netadapter op de achterzijde van de acculader aansluiten

Haal de computer uit de verpakking

Haal de computer uit de verpakking en plaats de computer in het dockingstation wanneer deze niet wordt gebruikt.

1. Ontkoppel alle aangesloten apparaten (zoals de VR-headset), maak de clips los en verwijder vervolgens de verpakking van uw achterzijde.

2. Druk op de ontgrendelingsknop om de computer te verwijderen.

Haal de computer uit de verpakking
  3. Duw de computer in het dockingstation totdat deze op zijn plaats vastklikt.

De computer in het dockingstation drukken

Veelgestelde vragen

Hebt u nog vragen? Ontvang extra antwoorden en ondersteuning.

Waarom wordt de computer constant opnieuw opgestart na het overklokken van de CPU?

Als de computer na het overklokken niet wordt opgestart in het besturingssysteem en herhaaldelijk opnieuw opstart nadat het scherm met het HP-logo wordt weergegeven, laadt u de standaardinstellingen van het BIOS voor uw computer.

1. Schakel de computer uit.

2. Schakel de computer in en druk vervolgens direct op F10 om het BIOS Setup-hulpprogramma te openen.

3. Druk op F9 om de standaard BIOS-instellingen te laden.

4. Sla de wijzigingen op en sluit vervolgens het BIOS Setup-hulpprogramma af.

De computer moet normaal opstarten.

Hoe kan ik de lampjes op de pc wijzigen?

Gebruik het OMEN Command Center om de lampjes op de computer te wijzigen.

Opmerking:

De lichtopties verschillen per computer. Raadpleeg HP OMEN Command Center voor meer informatie.

1. Open het OMEN Command Center.

2. Selecteer Verlichtingen selecteer vervolgens een deel van de computer om te veranderen, zoals het toetsenbord of de buitenverlichting, als de optie wordt weergegeven.

3. Selecteer onder Modus een belichtingsvolgorde.

• Statische kleur: Kies een enkel, statisch kleurenschema en helderheid voor elke zone.

• Kleurenlus: De lampjes zodanig configureren zodat deze door de kleuren kunnen gebruiken uit een aanpasbaar kleurenschema.

• Systeemwaarden: Configureer de lampjes als je de kleuren wilt wijzigen op basis van het systeemgebruik en de temperatuur van het systeem.

• Audiopuls: Configureer de lampjes die je wilt wijzigen op basis van de audio-uitvoer.

• Toetsenbordanimatie: Selecteer een animatie-effect voor het toetsenbord. Opties voor effecten verschillen.

• Zone voor toetsenbord verlichten: Configureer de verlichting voor vier zones op je toetsenbord.

• Uit: Zet de lampjes uit.

Waar vind ik het serienummer op de computer?

Het serienummer bevindt zich op het servicelabel aan de achterzijde van de computer. Het label bevat ook het productnummer en modelnummer.

Het servicelabel opzoeken waarop de serie- en productnummers staan vermeld

Wat als de computer als niet opstart?

Er is een beveiligingsfunctie waarmee wordt voorkomen dat de computer tijdens de verzending per ongeluk wordt ingeschakeld. Wanneer u de computer voor de eerste keer inschakelt, moet de computer in het dockingstation staan en de netvoeding gebruiken. Controleer of de computer stevig in het dockingstation is geplaatst en bekijk vervolgens de verbindingen tussen de netadapter, het netsnoer en het dockingstation om te controleren of ze goed zijn aangesloten.

Hoe kan ik de prestaties van de pc verbeteren?

Gebruik het OMEN Command Center om de prestatiemodus van de computer te wijzigen.

Opmerking:

De beschikbaarheid van de modus varieert per computer. Raadpleeg HP OMEN Command Center voor meer informatie.

1. Open het OMEN Command Center.

2. Selecteer Prestatiecontrole en selecteer een modus die het beste werkt voor de taak die u uitvoert.

• Comfortmodus: Hiermee verlaagt u de temperatuur van de CPU en de GPU zodat deze geschikt is voor alledaagse taken.

• Performancemodus: Optimaliseert de gamingprestaties met een dynamische krachtverdeling tussen de CPU en de GPU.

Opmerking:

In de performancemodus is het mogelijk dat het warmte- en geluidsniveau toeneemt.