• Informatie

• Feedback

HP Inkjet Printers - Het bericht 'Inktwaarschuwing' of 'Inkt bijna op' wordt weergegeven

Wanneer het bericht Inktwaarschuwing of Inkt bijna op wordt weergegeven, moet u een of meer inktcartridges spoedig vervangen.

De melding 'Inkt bijna op' oplossen

Wanneer een bericht verschijnt dat de inkt bijna op is, kunt u doorgaan met afdrukken totdat de afdrukkwaliteit onaanvaardbaar is. HP raadt aan een vervangende cartridges beschikbaar te hebben om mogelijke afdrukvertragingen te vermijden.

Opmerking:

Als de cartridge nagevuld is of als het een cartridge is die niet door HP is gefabriceerd, kunnen de berichten Inktwaarschuwing of Inkt bijna op onnauwkeurig zijn of foutief worden weergegeven.

1. Druk op OK op het bedieningspaneel van de printer, in het computerscherm of in de HP Smart-app om het bericht te sluiten en het afdrukken voort te zetten.

2. Controleer de inktniveau-indicators op de printer of in de HP Smart-app om te zien welke inktcartridges bijna leeg zijn.

Opmerking:

Waarschuwingen en indicatoren voor het inktniveau bieden uitsluitend schattingen.

3. Bestel een vervangende cartridge als u er geen hebt.

Koop vervangende cartridges en andere benodigdheden via de HP Store of bij een lokale winkel.

4. Als het bericht nog steeds wordt weergegeven nadat u de bijna lege cartridge hebt vervangen door een nieuwe, originele HP cartridge: Contact opnemen met HP Klantenondersteuning.

Ga naar Over originele HP cartridges voor meer informatie over cartridges en inktverbruik.