• Informatie

Inktcartridges vervangen in de HP OfficeJet Pro 7720 printers

Bijna lege of lege inktcartridges vervangen, installeren of wijzigen voor de HP OfficeJet Pro 7720 Wide Format All-in-One printers.

HP OfficeJet Pro 7720 Wide Format cartridgenummers

Verenigde Staten en Canada

Europa, Afrika, GOS en het Midden-Oosten

Latijns-Amerika

Aziatisch-Pacifisch gebied en Japan

952 en 952XL zwart

952 en 952XL cyaan

952 en 952XL magenta

952 en 952XL geel

953 en 953XL zwart

953 en 953XL cyaan

953 en 953XL magenta

953 en 953XL geel

954 en 954XL zwart

954 en 954XL cyaan

954 en 954XL magenta

954 en 954XL geel

955 en 955XL zwart

955 en 955XL cyaan

955 en 955XL magenta

955 en 955XL geel

Koop nieuwe inkt- of tonercartridges

Vervangende inkt en toner zijn verkrijgbaar bij HP en bij plaatselijke winkeliers.

1. Ga naar de HP Store.

2. Selecteer vervolgens uw land/regio en taal.

3. Klik op Inkt en toner boven aan de pagina.

4. Volg de instructies om de cartridges voor uw printer te vinden en te bestellen.

De inktcartridges vervangen en installeren

Nieuwe cartridges installeren in de HP OfficeJet 7720 Wide Format printers.

1. Controleer of er papier in de hoofdlade is geplaatst en schakel vervolgens de printer in.

2. Open de cartridgeklep.

De cartridgeklep openen
  3. Duw op de voorkant van een cartridge om deze uit de wagen te verwijderen.

Let op!:

Til de vergrendelingshendel aan de zijkant van de wagen niet op. Hierdoor kan de printkop loslaten, wat weer kan zorgen voor schade aan het afdrukmechanisme en problemen met afdrukken.

De cartridge uit de wagen verwijderen
  4. Haal de nieuwe cartridge uit de verpakking.

5. Duw de cartridge naar voren in de kleurgecodeerde houder totdat hij vastklikt.

6. Sluit de cartridgeklep en volg de instructies om de printer uit te lijnen indien hierom wordt gevraagd.