• Informatie

Bluetooth-handleiding voor HP Printers

Bluetooth is beschikbaar op sommige HP printers als de optie voor draadloos afdrukken. Bekijk de volgende compatibiliteitslijst van Bluetooth-printers en stel de verbinding in om af te drukken.

Opmerking:

Smart Bluetooth of Bluetooth Low Energy (BLE), wordt gebruikt door de HP Smart-app om de printer te ontdekken tijdens het installatieproces. Bluetooth Smart biedt geen ondersteuning voor afdrukken via Bluetooth. Download de HP Smart-app van 123.hp.com of van de App Store.