• Informatie

• Feedback

HP OfficeJet 8010, 8020, 8030 printers - Zelftestpagina's afdrukken

Printerrapporten geven statusinformatie en helpen bij het oplossen van hardware-, inkt- en netwerkverbindingsproblemen.

Een faxtestrapport afdrukken (alleen faxmodellen)

Het faxtestrapport geeft de status van de faxfunctie en -stappen voor het oplossen van problemen in geval van een faxteststoring.

1. Controleer of de printer is ingeschakeld en er papier in de papierlade is geplaatst.

2. Raak de hulpprogramma’s Fax > Instellingen > Hulpprogramma’sprinter.

3. Tik op Faxtest uitvoeren.

Faxtestrapport

Een netwerkconfiguratiepagina afdrukken

Een netwerkconfiguratiepagina vermeldt belangrijke netwerkinstellingen zoals de netwerkstatus en het IP-adres van de printer.

1. Controleer of de printer is ingeschakeld en er papier in de papierlade is geplaatst.

2. Veeg op het startscherm op het bedieningspaneel van de printer naar beneden om het dashboard te openen.

3. Raak het pictogram Instellingen aan en ga vervolgens naar Rapporten > Netwerkconfiguratierapport

Netwerkconfiguratiepagina 1
    Netwerkconfiguratiepagina 2
    Netwerkconfiguratiepagina 3

Druk een diagnosepagina voor de afdrukkwaliteit af

Een diagnosepagina voor de afdrukkwaliteit helpt bij het identificeren van de bron van problemen met de afdrukkwaliteit.

1. Controleer of de printer is ingeschakeld en er papier in de papierlade is geplaatst.

2. Veeg op het startscherm op het bedieningspaneel van de printer naar beneden om het dashboard te openen.

3. Raak het pictogram Instellingen aan en ga vervolgens naar Rapporten > Afdrukkwaliteitrapport..

Voorbeeld van een afdrukkwaliteitspagina

Een statusrapport voor de printer afdrukken

Een statusrapport voor de printer vermeldt het serienummer van de printer, de geschatte inktniveaus, inktcartridgenummers, printergebruik en -verbinding en scan- en faxinstellingen.

1. Controleer of de printer is ingeschakeld en er papier in de papierlade is geplaatst.

2. Veeg op het startscherm op het bedieningspaneel van de printer naar beneden om het dashboard te openen.

3. Raak het pictogram InstellingenPictogram instellingen aan en ga vervolgens naar Rapporten > Printerstatusrapporten.

Voorbeeld van een statusrapport van de printer

Druk een pagina met testresultaten voor webtoegang af

Druk een pagina met testresultaten voor webtoegang af voor informatie over de draadloze verbinding van de printer. De pagina met testresultaten voor webtoegang biedt informatie over de printerstatus, het hardware-adres (MAC) en het IP-adres.

1. Controleer of de printer is ingeschakeld en er papier in de papierlade is geplaatst.

2. Veeg op het startscherm op het bedieningspaneel van de printer naar beneden om het dashboard te openen.

3. Raak het pictogram Instellingen aan en ga vervolgens naar Rapporten > Webtoegang testrapport.

Pagina met testresultaten voor webtoegang

Een testrapport voor het draadloze netwerk afdrukken

Een testpagina voor het draadloze netwerk vermeldt belangrijke netwerkinstellingen zoals de netwerkstatus en het IP-adres van de printer.

1. Controleer of de printer is ingeschakeld en er papier in de papierlade is geplaatst.

2. Veeg op het startscherm op het bedieningspaneel van de printer naar beneden om het dashboard te openen.

3. Raak het pictogram Instellingen aan en ga vervolgens naar Rapporten > Draadloos netwerk testrapport.

Testrapport voor het draadloze netwerk