• Informatie

• Feedback

HP printer set-up (HP Print voor Chrome)

Druk documenten, foto's en webpagina's af via de Google Chrome-browser met deze extensie. U hoeft geen extra printerdriver te downloaden.

HP Print voor Chrome installeren

Installeer de extensie HP Print voor Chrome vanuit de Chrome Web Store als u wilt afdrukken vanuit de Chrome-browser.

Bekijk deze vereisten om HP Print voor Chrome te gebruiken.

• Een Chromebook, Mac of Windows-computer die is verbonden met internet

• Een actief Gmail-of Google Chrome-account

• De nieuwste versie van de Chrome browser: Raadpleeg Google Chrome bijwerken (in het Engels) voor meer informatie.

1. Ga in de Chrome-browser naar HP Print voor Chrome (in het Engels).

2. Klik op Aan Chrome toevoegen en volg de instructies om de installatie te voltooien.

Het venster Print for Chrome openen na een succesvolle installatie

Afdrukken met HP Print voor Chrome

Documenten, afbeeldingen, webpagina's en e-mails afdrukken vanuit de Chrome-browser.

1. Schakel de printer in en zorg dat deze met hetzelfde netwerk is verbonden als de computer of met een USB-kabel.

2. Open in de Chrome-browser het item dat u wilt afdrukken.

3. Klik op het pictogram Afdrukken indien beschikbaar, of klik op het browserpictogram Menu en selecteer Afdrukken.

4. Selecteer uw printer in het menu Bestemming en wijzig zo nodig de instellingen voor afdruktaken.

5. Klik op Afdrukken.

Veelgestelde vragen

Hebt u nog vragen? Ontvang extra antwoorden en ondersteuning.