• Informatie

HP Sprocket foto printers-de printerinstellingen voor de eerste keer instellen

Pak de printer uit, installeer de app HP Sprocket, koppel uw printer en het mobiele apparaat, plaats papier en kalibreer vervolgens de printer.

De Sprocket uit de doos halen

Uitpakken de Sprocket en recycle eventuele verpakkingsmaterialen.

1. Haal de printer uit de doos.

De Sprocket-printer uit de doos halen
  2. Verwijder alle verpakkingsmaterialen van de printer.

3. Recycle het verpakkingsmateriaal.

De sprocket en het mobiele apparaat koppelen

Installeer de HP Sprocket-app op uw mobiele apparaat en koppel uw apparaat vervolgens met de printer via Bluetooth. De app is vereist om af te drukken vanaf uw mobiele apparaat.

1. Ga naar de beginpagina van HP Sprocket (in het Engels) en volg de instructies op het scherm om de app te downloaden en te installeren.

2. Schakel de printer in nadat de app is geïnstalleerd.

Locatie van de aan/uit-knop op de printer
  3. Open het menu met Bluetooth-instellingen op uw mobiele apparaat en controleer vervolgens of dat Bluetooth is ingeschakeld.

4. Open de HP Sprocket-app.

5. Als het welkomstvenster verschijnt, tikt u op Setup en volg de instructies op het scherm.

Als u wordt gevraagd Onthullen met AR te gebruiken, tikt u op Onthullen inschakelen of Nee, bedankt.

6. Tik op het pictogram Menu en tik op Sprocket en vervolgens op Printers beheren om een lijst met beschikbare printers weer te geven.

• Als uw printer wordt weergegeven, is de printer verbonden.

• Als uw printer niet wordt weergegeven, tikt u op Nieuwe printer toevoegen en tik vervolgens op uw printer.

HP Sprocket-fotopapier plaatsen

Plaats HP Sprocket-fotopapier van 5,0 x 7,6 cm (2 x 3 in) in de invoerlade.

1. Zet de sprocket uit.

2. Schuif de bovenklep van de uitvoerlade naar buiten om deze te verwijderen.

De bovenklep verwijderen

Nummer

Omschrijving

1.

De bovenklep wegschuiven

2.

De bovenklep verwijderen

3. Plaats maximaal 10 vellen HP Sprocket-fotopapier met de blauwe afdrukkwaliteitskaart (voorheen Smartsheet). Zorg ervoor dat de blauwe kaart zich onderaan de stapel bevindt, met de streepjescode naar beneden gericht en dat het HP Sprocket-fotopapier is geplaatst met de HP logo's naar beneden.

Opmerking:

Behoud de blauwe kaart totdat u klaar bent met alle 10 vellen en gooi de blauwe kaart vervolgens weg.

Voorbeeld van het plaatsen van papier in de lade
  4. Lijn de bovenklep uit met de geleiders aan de buitenkant van de printer en schuif de bovenklep richting de uitvoersleuf tot deze stevig vastzit.

De bovenklep terugplaatsen

Nummer

Omschrijving

1.

De bovenklep uitlijnen

2.

De bovenklep wegschuiven

5. Zet de sprocket aan.

De Sprocket kalibreren

Stuur een afdruktaak met de HP Sprocket-app om de printer te kalibreren met de afdrukkwaliteitkaart.

1. Open de HP Sprocket-app op uw mobiele apparaat.

2. Selecteer in het beginscherm de foto die u wilt afdrukken.

3. Tik op Bewerken of het pictogram Bewerken om de vormgeving van de foto te bewerken, tekst of stickers toe te voegen en filters toe te passen.

4. Tik op het pictogram Vinkje om eventuele wijzigingen op te slaan en tik vervolgens op Afdrukken.

5. Wacht tot de Sprocket gereed is en geen geluid meer maakt en verwijder dan de gekleurde kaart.

6. Zodra de kalibratie is voltooid, wordt uw foto afgedrukt.