• Informatie

Aangepaste papierformaten maken (Mac)

Maak nieuwe papierformaten in het menu Pagina-instelling of Afdrukken, afhankelijk van de opties die beschikbaar zijn in de toepassing van waaruit u afdrukt.

Maak aangepaste papierformaten aan in het menu Pagina-instellingen (Mac)

Maak een aangepast papierformaat in het menu Pagina-instellingen in de toepassing van waaruit u afdrukt.

1. Plaats het aangepaste papier in de invoerlade en schuif de breedtegeleiders voor het papier naar binnen tegen de rand van het papier.

2. Open het item dat u wilt printen, klik op Bestand en vervolgens op Pagina-instelling.

3. Selecteer Aangepaste papierformaten beheren in het menu Papierformaat om het venster Aangepaste papierformaten te openen.

Beheer het menu Aangepaste papierformaten in Pagina-instelling op een Mac
  4. Klik op het plusteken om een nieuw papierformaat te maken.

5. Dubbelklik op de naam van de standaard naamloze titel als u een unieke naam voor het aangepaste papier wilt invoeren. Stel de breedte en hoogte in, stel het niet-bedrukbare vlak in (optioneel) en klik vervolgens op OK.

Opmerking:

Gebruik geen bestaande naam voor uw nieuwe papier, omdat het bestaande formaat dan wordt vervangen. Als een aangepast papierformaat bijvoorbeeld A4 wordt genoemd, is het bestaande A4-papierformaat niet langer als optie beschikbaar.

Venster Aangepaste papierformaten in Mac
  6. Selecteer het nieuwe aangepaste papierformaat in het venster Pagina-instellingen en klik vervolgens op OK.

7. Klik op Bestand en selecteer vervolgens Afdrukken om op het aangepaste papier af te drukken.

Aangepaste papierformaten aanmaken in het menu Afdrukken (Mac)

Maak een aangepast papierformaat in het menu Afdrukken in de toepassing van waaruit u afdrukt.

1. Plaats het aangepaste papier in de invoerlade en schuif de breedtegeleiders voor het papier naar binnen tegen de rand van het papier.

2. Open het item dat u wilt printen, klik op Bestand en vervolgens op Afdrukken.

3. Selecteer Aangepaste papierformaten beheren in het menu Papierformaat om het venster Aangepaste papierformaten te openen.

Menu Aangepast papier in het menu Afdrukken in Mac
  4. Klik op het plusteken om een nieuw papierformaat te maken.

5. Dubbelklik op de naam van de standaard naamloze titel als u een unieke naam voor het aangepaste papier wilt invoeren. Stel de breedte en hoogte in, stel het niet-bedrukbare vlak in (optioneel) en klik vervolgens op OK.

Opmerking:

Gebruik geen bestaande naam voor uw nieuwe papier, omdat het bestaande formaat dan wordt vervangen. Als een aangepast papierformaat bijvoorbeeld A4 wordt genoemd, is het bestaande A4-papierformaat niet langer als optie beschikbaar.

Venster Aangepaste papierformaten in Mac
  6. Selecteer het nieuwe aangepaste papierformaat in het venster Afdrukvoorbeeld en klik vervolgens op Afdrukken.