• Informatie

• Feedback

Het bericht 'WPS-pincode invoeren' wordt weergegeven tijdens het installeren van de printer

Het bericht WPS-pincode invoeren voor uw printer wordt weergegeven op de computer om de installatie te voltooien, maar u kunt de pincode niet vinden.

De WPS-pincode zoeken

Zoek de WPS-pincode en voer deze in om de printerinstallatie te voltooien. U hebt maar kort de tijd (90 seconden voor de meeste modellen) om de pincode in te voeren voordat deze verloopt.

Het bericht 'Voer de WPS-pincode voor uw printer in' in Windows 10
  1. Als het bericht over de WPS-pincode wordt weergegeven op de computer, zoekt u een pincode op het bedieningspaneel van de printer of op het informatieblad dat tijdens de installatie is afgedrukt.

2. Voer de pincode in en klik vervolgens op Volgende om de installatie te voltooien.

3. Als de pincode niet werkt, volgt u een van de volgende stappen: