• Informatie

HP notebooks - De prestaties van de batterij verbeteren (Windows)

Informatie over hoe u het beste gebruik en de beste levensduur uit de batterij van uw HP notebook haalt, door deze industriebrede voorgestelde richtlijnen te volgen.

Opmerking:

Als u merkt dat de batterij van uw notebook opgezwollen of vervormd is, gaat u naar Zwelling of vervorming van de notebookbatterij voor meer informatie.