• Informatie

• Feedback

OMEN by HP Laptop 16-c0013nb productspecificaties

Hardware

Productnummer
5Z7Z5EA
Productnaam
OMEN by HP Laptop 16-c0013nb
Microprocessor
AMD Ryzen™ 7 5800H (tot 4,4 GHz boostkloksnelheid, 16 MB L3-cache, 8 cores, 16 threads)
Chipset
AMD geïntegreerde SoC
Geheugen, standaard
16 GB DDR4-3200 MHz RAM (2 x 8 GB)
Videographics
NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 laptop GPU(8 GB GDDR6 gereserveerd)
Vaste schijf
1 TB PCIe® NVMe™ TLC M.2 SSD
Optische drive
Optische drive niet inbegrepen
Beeldscherm
40,9 cm (16,1 inch) QHD (2560 x 1440), 165 Hz, 3 ms reactietijd, IPS, microranden, ontspiegeld, blauwlichtfilter, 300 nits, 100% sRGB
Draadloze verbinding
Realtek Wi-Fi 6 (2x2) en Bluetooth® 5.2-combo (ondersteuning voor Gigabit-datasnelheid)
Netwerkinterface
Geïntegreerd 10/100/1000 GbE LAN
Uitbreidingssleuven
1 multi-formaat SD-mediakaartlezer
Externe poorten
1 SuperSpeed USB Type-C® met 10 Gb/s datasnelheid (DisplayPort™ 1.4, HP opladen in slaapstand); 1 SuperSpeed USB Type-A met 5 Gb/s datasnelheid (HP opladen in slaapstand); 2 SuperSpeed USB Type-A met 5 Gb/s datasnelheid; 1 HDMI 2.1; 1 RJ-45; 1 AC-smartpin; 1 hoofdtelefoon/microfoon-combi
Minimumafmetingen (b x d x h)
36,92 x 24,8 x 2,3 cm
Gewicht
2,31 kg
Voedingstype
230-watt netvoedingsadapter
Batterijtype
6 cellen, 83 Wh lithium-ion polymeer
Accuwerktijd bij gemengd gebruik
Tot 9 uur en 15 minuten
Accuwerktijd bij afspelen van video's
Tot 10 uur en 45 minuten
Webcam
HP Wide Vision 720p HD-camera met ingebouwde digitale dual-array-microfoons
Audiokenmerken
Audio van Bang & Olufsen; DTS:X® Ultra; Twee speakers; HP Audio Boost

Software

Besturingssysteem
Windows 11 Home
HP apps
HP Audio Switch; HP Connection Optimizer; HP QuickDrop; OMEN Gaming Hub
Bijbehorende software
McAfee LiveSafe™
Voorgeïnstalleerde software
ExpressVPN (30 dagen gratis proefversie); LastPass Premium (30 dagen gratis proefversie)
Software - productiviteit en betaling
Testversie van 1 maand voor nieuwe klanten van Microsoft 365