• Informatie
    Windows 11

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen.

Maak vandaag nog een HP-account aan!

Maak sneller verbinding met HP-ondersteuning, beheer al uw apparaten op één plek, bekijk garantie-informatie en meer. Registreren voor een HP-account

• Feedback

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Pavilion Gaming Laptop 17-cd2490nd productspecificaties

Hardware

Productnummer
465S9EA
Productnaam
HP Pavilion Gaming Laptop 17-cd2490nd
Microprocessor
Intel® Core™ i7-11370H (tot 4,8 GHz met Intel® Turbo Boost-technologie, 12 MB L3-cache, 4 cores)
Chipset
Intel® geïntegreerde SoC
Geheugen, standaard
16 GB DDR4-3200 MHz RAM (2 x 8 GB)
Videographics
NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 Ti laptop GPU (4 GB GDDR6 gereserveerd)
Vaste schijf
1 TB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Optische drive
Optische drive niet inbegrepen
Beeldscherm
43,9 cm (17,3 inch) FHD (1920 x 1080), 144 Hz, IPS, ontspiegeld, 250 nits, 45% NTSC
Draadloze verbinding
Realtek Wi-Fi CERTIFIED 6™ (1x2) en Bluetooth® 5,2 combo (ondersteuning voor Gigabit-datasnelheden)
Netwerkinterface
Geïntegreerd 10/100/1000 GbE LAN
Uitbreidingssleuven
1 multi-formaat SD-mediakaartlezer
Externe poorten
1 SuperSpeed USB Type-C® met 10 Gb/s datasnelheid (DisplayPort™ 1.4, HP opladen in slaapstand); 1 SuperSpeed USB Type-A met 5 Gb/s datasnelheid (HP opladen in slaapstand); 2 SuperSpeed USB Type A met 5 Gb/s datasnelheid; 1 HDMI 2.0; 1 RJ-45; 1 AC smart pin; 1 hoofdtelefoon/microfoon-combo
Minimumafmetingen (b x d x h)
40,5 x 28,2 x 2,55 cm
Gewicht
Vanaf 2,75 kg
Voedingstype
200 watt Smart-netvoedingsadapter
Batterijtype
3-cels, 52,5 Wh lithium-ion polymeer
Accuwerktijd bij gemengd gebruik
Tot 4 uur en 45 minuten
Accuwerktijd bij afspelen van video's
Tot 6 uur en 30 minuten
Webcam
HP Wide Vision 720p HD-camera met ingebouwde digitale dual-array-microfoons
Audiokenmerken
Audio van B&O; Twee speakers; HP Audio Boost

Software

Besturingssysteem
Windows 10 Home 64
HP apps
HP 3D DriveGuard; HP Audio Switch; HP Connection Optimizer; HP CoolSense; HP QuickDrop; OMEN Gaming Hub
Bijbehorende software
McAfee LiveSafe™
Voorgeïnstalleerde software
ExpressVPN (30 dagen gratis proefversie); LastPass Premium (30 dagen gratis proefversie)
Software - productiviteit en betaling
Testversie van 1 maand voor nieuwe klanten van Microsoft 365