• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

Informatie
    Windows 11

Find ofte stillede spørgsmål og svar her.

Informatie

Los het updateprobleem van Windows 10 op een HP computer of printer op. Klik hier

Informatie
    Maak vandaag nog een HP-account aan!

Maak sneller verbinding met HP-ondersteuning, beheer al uw apparaten op één plek, bekijk garantie-informatie en meer. Registreren voor een HP-account

• Feedback

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

OMEN Laptop 15-en1250nd productspecificaties

Hardware

Productnummer
3Y6J7EA
Productnaam
OMEN Laptop 15-en1250nd
Microprocessor
AMD Ryzen™ 7 5800H (tot 4,4 GHz boostkloksnelheid, 16 MB L3-cache, 8 cores, 16 threads)
Chipset
AMD geïntegreerde SoC
Geheugen, standaard
16 GB DDR4-3200 MHz RAM (2 x 8 GB)
Videographics
NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 laptop GPU(8 GB GDDR6 gereserveerd)
Vaste schijf
1 TB PCIe® NVMe™ TLC M.2 SSD
Optische drive
Optische drive niet inbegrepen
Beeldscherm
39,6 cm (15,6 inch) QHD (2560 x 1440), 165 Hz, 3 ms reactietijd, IPS, microranden, ontspiegeld, 300 nits, 100% DCI-P3
Draadloze verbinding
Intel® Wi-Fi CERTIFIED 6™ AX200 (2x2) en Bluetooth® 5 combo (ondersteuning voor Gigabit-datasnelheden)
Netwerkinterface
Geïntegreerd 10/100/1000 GbE LAN
Uitbreidingssleuven
1 multi-formaat SD-mediakaartlezer
Externe poorten
1 SuperSpeed USB Type-C® met 5 Gb/s datasnelheid (DisplayPort™ 1.4, HP opladen in slaapstand); 1 SuperSpeed USB Type-A met 5 Gb/s datasnelheid (HP opladen in slaapstand); 2 SuperSpeed USB Type-A met 5 Gb/s datasnelheid; 1 Mini DisplayPort™; 1 HDMI 2.1; 1 RJ-45; 1 AC smart pin; 1 hoofdtelefoon/microfoon-combo
Minimumafmetingen (b x d x h)
35,79 x 23,97 x 2,29 cm
Gewicht
Vanaf 2,46 kg
Voedingstype
200 watt Smart-netvoedingsadapter
Batterijtype
6 cellen, 70,9 Wh lithium-ion polymeer
Accuwerktijd bij gemengd gebruik
Tot 6 uur en 45 minuten
Accuwerktijd bij afspelen van video's
Tot 7 uur en 30 minuten
Webcam
HP Wide Vision 720p HD-camera met ingebouwde digitale dual-array-microfoons
Audiokenmerken
Audio van Bang & Olufsen; DTS:X® Ultra; Twee speakers; HP Audio Boost

Software

Besturingssysteem
Windows 10 Home 64
HP apps
HP Audio Switch; HP Connection Optimizer; HP QuickDrop; OMEN Gaming Hub
Bijbehorende software
McAfee LiveSafe™
Voorgeïnstalleerde software
ExpressVPN (30 dagen gratis proefversie); LastPass Premium (30 dagen gratis proefversie)
Software - productiviteit en betaling
Testversie van 1 maand voor nieuwe klanten van Microsoft 365