• Informatie
    Windows 11

Find ofte stillede spørgsmål og svar her.

• Feedback

Bezig met laden...

Victus by HP Laptop 16-e0350nd productspecificaties

Hardware

Productnummer
488L7EA
Productnaam
Victus by HP Laptop 16-e0350nd
Microprocessor
AMD Ryzen™ 7 5800H (tot 4,4 GHz boostkloksnelheid, 16 MB L3-cache, 8 cores, 16 threads)
Chipset
AMD geïntegreerde SoC
Geheugen, standaard
16 GB DDR4-3200 MHz RAM (2 x 8 GB)
Videographics
NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 laptop GPU (4 GB GDDR6 gereserveerd)
Vaste schijf
512 GB PCIe® NVMe™ TLC M.2 SSD
Optische drive
Optische drive niet inbegrepen
Beeldscherm
40,9 cm (16,1 inch) FHD (1920 x 1080), IPS, microranden, ontspiegeld, 250 nits, 45% NTSC
Draadloze verbinding
Realtek Wi-Fi CERTIFIED 6™ (2x2) en Bluetooth® 5,2 combo (ondersteuning voor Gigabit-datasnelheden)
Netwerkinterface
Geïntegreerd 10/100/1000 GbE LAN
Uitbreidingssleuven
1 multi-formaat SD-mediakaartlezer
Externe poorten
1 SuperSpeed USB Type-C® met 5 Gb/s datasnelheid (DisplayPort™ 1.4, HP opladen in slaapstand); 1 SuperSpeed USB Type-A met 5 Gb/s datasnelheid (HP opladen in slaapstand); 2 SuperSpeed USB Type-A met 5 Gb/s datasnelheid; 1 HDMI 2.1; 1 RJ-45; 1 AC smart pin; 1 hoofdtelefoon/microfoon-combo
Minimumafmetingen (b x d x h)
37 x 26 x 2,35 cm
Gewicht
2,46 kg
Voedingstype
200 watt Smart-netvoedingsadapter
Batterijtype
4-cels, 70-Wh lithium-ion polymeer
Accuwerktijd bij gemengd gebruik
Tot 10 uur en 30 minuten
Accuwerktijd bij afspelen van video's
Tot 13 uur en 15 minuten
Webcam
HP Wide Vision 720p HD-camera met ingebouwde digitale dual-array-microfoons
Audiokenmerken
Audio van B&O; Twee speakers; HP Audio Boost

Software

Besturingssysteem
Windows 10 Home 64
HP apps
HP Audio Switch; HP Connection Optimizer; HP CoolSense; HP QuickDrop; OMEN Gaming Hub
Bijbehorende software
McAfee LiveSafe™
Voorgeïnstalleerde software
ExpressVPN (30 dagen gratis proefversie); LastPass Premium (30 dagen gratis proefversie)
Software - productiviteit en betaling
Testversie van 1 maand voor nieuwe klanten van Microsoft 365