• Informatie
    Windows 11

Find ofte stillede spørgsmål og svar her.

• Feedback

Bezig met laden...

HP Spectre x360 Convertible 14-ea0000nb productspecificaties

Hardware

Productnummer
472J4EA
Productnaam
HP Spectre x360 Convertible 14-ea0000nb
Microprocessor
Intel® Core™ i7-1165G7 (tot 4,7 GHz met Intel® Turbo Boost-technologie, 12 MB L3-cache, 4 cores, 8 threads)
Chipset
Intel® geïntegreerde SoC
Geheugen, standaard
16 GB LPDDR4x-3733 MHz RAM (ingebouwd)
Videographics
Intel® Iris® Xᵉ-videokaart
Vaste schijf
2 TB PCIe® NVMe™ TLC M.2 SSD
Optische drive
Optische drive niet inbegrepen
Beeldscherm
34,3 cm (13,5 inch) 3K2K (3000 x 2000), OLED, multitouch-ondersteuning, UWVA, glas van rand tot rand, microranden, anti-reflecterend Corning® Gorilla® Glass NBT™, 400 nits, 100% DCI-P3
Draadloze verbinding
Intel® Wi-Fi CERTIFIED 6™ AX201 (2x2) en Bluetooth® 5 combo (ondersteuning voor Gigabit-datasnelheden)
Uitbreidingssleuven
1 micro sd-mediakaartlezer
Externe poorten
2 Thunderbolt™ 4 met USB4™ Type-C® met 40 Gb/s datasnelheid (USB-voeding, DisplayPort™ 1.4, HP opladen in slaapstand); 1 SuperSpeed USB Type-A met 10 Gb/s datasnelheid (HP opladen in slaapstand); 1 hoofdtelefoon/microfoon-combo
Minimumafmetingen (b x d x h)
29,83 x 22,01 x 1,69 cm
Gewicht
1,34 kg
Voedingstype
65 W USB type-C® netvoedingsadapter
Batterijtype
66 Wh lithium-ion polymeer, 4 cellen
Accuwerktijd bij gemengd gebruik
Tot 11 uur en 15 minuten
Accuwerktijd bij afspelen van video's
Tot 13 uur en 30 minuten
Webcam
HP True Vision 720p HD IR-camera met camerasluiter en ingebouwde digitale dual-array-microfoons
Audiokenmerken
Audio van Bang & Olufsen; Vier speakers; HP Audio Boost

Software

Besturingssysteem
Windows 10 Home 64
HP apps
HP 3D DriveGuard; HP audioschakelaar; HP JumpStart; HP Support Assistant
Bijbehorende software
McAfee LiveSafe™
Voorgeïnstalleerde software
Alexa; ExpressVPN (30 dagen gratis proefversie); LastPass Premium (30 dagen gratis proefversie)
Software - productiviteit en betaling
Testversie van 1 maand voor nieuwe klanten van Microsoft 365