• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

Informatie
    Windows 11

Find ofte stillede spørgsmål og svar her.

Informatie

Los het updateprobleem van Windows 10 op een HP computer of printer op. Klik hier

Informatie
    Maak vandaag nog een HP-account aan!

Maak sneller verbinding met HP-ondersteuning, beheer al uw apparaten op één plek, bekijk garantie-informatie en meer. Registreren voor een HP-account

• Feedback

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Pavilion Laptop 14-ec0650nd productspecificaties

Hardware

Productnummer
437D0EA
Productnaam
HP Pavilion Laptop 14-ec0650nd
Microprocessor
AMD Ryzen™ 5 5500U (tot 4,0 GHz boostkloksnelheid, 8 MB L3-cache, 6 cores, 12 threads)
Chipset
AMD geïntegreerde SoC
Geheugen, standaard
8 GB DDR4-3200 MHz RAM (2 x 4 GB)
Videographics
AMD Radeon™-videokaart
Vaste schijf
512 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Optische drive
Optische drive niet inbegrepen
Beeldscherm
35,6 cm (14 inch) FHD (1920 x 1080), IPS, microranden, ontspiegeld, 400 nits, 72% NTSC
Draadloze verbinding
Realtek Wi-Fi CERTIFIED 6™ (1x2) en Bluetooth® 5,2 combo (ondersteuning voor Gigabit-datasnelheden)
Externe poorten
1 SuperSpeed USB Type-C® poort met 10 Gb/s datasnelheid (USB-voeding, DisplayPort™ 1.4, HP opladen in slaapstand); 2 SuperSpeed USB Type-A poort met 5 Gb/s datasnelheid; 1 HDMI 2.0; 1 AC smart pin; 1 hoofdtelefoon/microfoon combo
Minimumafmetingen (b x d x h)
32,5 x 21,66 x 1,7 cm
Gewicht
1,41 kg
Voedingstype
45 watt Smart-netvoedingsadapter
Batterijtype
3 cellen, 43 Wh lithium-ion polymeer
Accuwerktijd bij gemengd gebruik
Tot 10 uur en 30 minuten
Accuwerktijd bij afspelen van video's
Tot 10 uur en 15 minuten
Webcam
HP Wide Vision 720p HD-camera met ingebouwde digitale dual-array-microfoons
Audiokenmerken
Audio van B&O; Twee speakers; HP Audio Boost

Software

Besturingssysteem
Windows 10 Home 64
HP apps
HP Audio Switch; HP Connection Optimizer; HP QuickDrop; OMEN Gaming Hub
Bijbehorende software
McAfee LiveSafe™
Voorgeïnstalleerde software
ExpressVPN (30 dagen gratis proefversie); LastPass Premium (30 dagen gratis proefversie)
Software - productiviteit en betaling
Testversie van 1 maand voor nieuwe klanten van Microsoft 365