• Informatie
    Windows 11

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen.

Maak vandaag nog een HP-account aan!

Maak sneller verbinding met HP-ondersteuning, beheer al uw apparaten op één plek, bekijk garantie-informatie en meer. Registreren voor een HP-account

• Feedback

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Pavilion x360 Convertible 14-dy0203nd productspecificaties

Hardware

Productnummer
3D3G8EA
Productnaam
HP Pavilion x360 Convertible 14-dy0203nd
Microprocessor
Intel® Core™ i7-1165G7 (tot 4,7 GHz met Intel® Turbo Boost-technologie, 12 MB L3-cache, 4 cores)
Chipset
Intel® geïntegreerde SoC
Geheugen, standaard
16 GB DDR4-3200 MHz RAM (2 x 8 GB)
Videographics
Intel® Iris® Xᵉ-videokaart
Vaste schijf
512 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Optische drive
Optische drive niet inbegrepen
Beeldscherm
35,6 cm (14 inch) FHD (1920 x 1080), multitouch-ondersteuning, IPS, glas van rand tot rand, microranden, 250 nits, 45% NTSC
Toetsenbord
Fullsize natuurlijk zilveren toetsenbord met achtergrondverlichting
Draadloze verbinding
Intel® Wireless-AC 9461 802.11a/b/g/n/ac (1x1) Wi-Fi® en Bluetooth® 5-combo, niet-vPro®
Uitbreidingssleuven
1 micro sd-mediakaartlezer
Externe poorten
1 SuperSpeed USB Type-C® poort met 10 Gb/s datasnelheid (USB-voeding, DisplayPort™ 1.4, HP opladen in slaapstand); 2 SuperSpeed USB Type-A poort met 5 Gb/s datasnelheid; 1 HDMI 2.0; 1 AC smart pin; 1 hoofdtelefoon/microfoon combo
Minimumafmetingen (b x d x h)
32,2 x 20,9 x 1,99 cm
Gewicht
1,56 kg
Voedingstype
45 watt Smart-netvoedingsadapter
Batterijtype
3 cellen, 43 Wh lithium-ion polymeer
Accuwerktijd bij gemengd gebruik
Tot 8 uur
Accuwerktijd bij afspelen van video's
Tot 11 uur
Webcam
HP Wide Vision 720p HD-camera met ingebouwde digitale dual-array-microfoons
Audiokenmerken
Audio van B&O; Twee speakers; HP Audio Boost

Software

Besturingssysteem
Windows 10 Home 64
HP apps
HP Audio Switch; HP Connection Optimizer; HP QuickDrop; OMEN Gaming Hub
Bijbehorende software
McAfee LiveSafe™
Voorgeïnstalleerde software
ExpressVPN (30 dagen gratis proefversie); LastPass Premium (30 dagen gratis proefversie)
Software - productiviteit en betaling
Testversie van 1 maand voor nieuwe klanten van Microsoft 365